Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Infotaula de títol nobiliari

5
Resum per Paucabot

Dubtes de WD de Jolle

Jolle (discussiócontribucions)

Hola Pau. Revisant articles d'Armènia que vaig fer fa anys, veig que vas posar una infotaula de títol nobiliari als Mandakuni. Situats aquest títol a l'emirat d'Armènia, que com a mínim estarien parlant de finals del segle VIII, quan els Mandakuni s'havien extingit al final del segle V. No tinc idea de com es pot modificar una infotaula però enlloc de dir "Emirat d'Armènia" ha de dir "Regne d'Armènia i Principat d'Armènia" (el regne va durar fins el 379 i després podríem parlar d'una mena de principat). Suposo que hi ha molts altres nakharars que no són pròpiament de l'emirat (encara que molts si van subsistir sota els musulmans) que tenen el mateix problema. Si em diu com arreglar-ho jo ho aniré fent. Gràcies. Una abraçada. Jolle.

Paucabot (discussiócontribucions)
Jolle (discussiócontribucions)

No ho se. No se que és Wikidata ni que vol dir el numero que em dones

Jolle (discussiócontribucions)

I no vull canviar Abelian, vull que es canvien totes les infotaules, ja que totes tenen el mateix error. He anat al enllaç però no veig que sigui un canvi normal, sembla ser de codi

Paucabot (discussiócontribucions)

Responc:

  • S'han de canviar un per un
  • S'ha de fer a Wikidata (a l'enllaç numèric que t'he donat)
  • El canvi no és ni normal ni de codi. És de base de dades. Veus allà on posa estat i Emirat d'Armènia? Idò a la dreta has de clicar a Modifica i canviar Emirat d'Armènia pel valor que vulguis. Veuràs que a mesura que introdueixes text, et va sortint un desplegable de les opcions que disposes a Wikidata. Si trobes el valor Regne d'Armènia i Principat d'Armènia, l'hi poses. Si no el trobassis, hauríem de crear l'ítem abans (diga'm el nom exacte que li posaries i jpo te'l crearé). Te deix un vídeo que esper que te pugui servir: .

Pau.