Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Kippelboy

Eli Moretó (discussiócontribucions)

Hola! Com que em vas dir que et podia demanar ajuda... aquí estic! :)

Ahir vaig publicar una nova traducció sobre Kawai Kanjiro. Un altre usuari em va posar una etiqueta al començament indicant que li faltaven referències... Avui l'he revisat i li he afegit unes quantes referències... es pot treure aquesta etiqueta? Com funciona exactament aquest tema? De fet, l'article original ja en duia de referències... Gràcies!!

Kippelboy (discussiócontribucions)

Hola @Eli Moretó :-) Quan un viquipedista publica un article, d'altres membres de la comunitat el repassen i en fan petites correccions. Si, pel motiu que sigui, no tenen temps i/o ganes de fer-les, afegeixen una plantilla a la part superior de l'article, tot indicant les "Millores pendents". D'aquesta manera, el creador original (o qualsevol altre persona) pot millorar l'article. Un cop s'han fet els canvis corresponents, tothom pot esborrar la plantilla, només cal seleccionar-la des de l'editor amb el ratolí i "esborrar-la" amb la tecla corresponent del teclat. Gràcies per la feina! :-)

Eli Moretó (discussiócontribucions)

Ah d'acord!!! :)

Poc després d'escriure't algú ja ho va treure!

Moltes gràcies, seguim!! :-)

Eli

Eli Moretó (discussiócontribucions)

Per cert... ara tinc un altre problema... Estava traduint aquesta pàgina del francès i em passa una cosa molt estranya... ahir pensava que podia ser una cosa temporal però avui segueix passant i és que no se'm desa el que faig... Amb les altres traduccions no m'havia passat mai, se m'anaven desant automàticament cada poc temps. I ara n'he començat una altra i tampoc em passa... Què pot estar passant? ._·

Kippelboy (discussiócontribucions)

És estrany. Prova de fer-ho en algun altre ordinador. Si passa sempre del francès al català, caldrà reportar una incidència. A la part superior dreta de la pantalla de traduccions hi ha un lloc on explicar aquestes incidències, les verifiquen i llavors les arreglen. Gràcies!

Eli Moretó (discussiócontribucions)

Ok!! Complicat trobar un altre ordinador per ara, però així que pugui ho faig! Merci!!

Resposta a «Referències»