Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

Enllaços interviqui

3
Resum per Kette~cawiki

Explicació de per què no es poden inserir al text d'un article

Kikones34 (discussiócontribucions)

Respecte la teva edició a l'article John Leroy Gustafson el 23 de maig, esmentes: "- enllaços interviqui al text, no es poden inserir." Què vols dir exactament amb "no es poden inserir"? És una mala praxis? L'article forma part d'un projecte avaluat i els nostres professors ens han demanat que afegim links a la Wikipedia en anglès als articles que no existeixen a la Viquipèdia. De moment els hi he posat tots.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Els enllaços interns serveixen per aclarir conceptes o donar informació addicional. Aquests han d'adreçar a articles dins del nostre projecte i, si el que voleu enllaçar no existeix, l'enllaç mostrarà el color vermell, no passa res, només indica que aquest article encara no existeix al nostre projecte i, de pas, pot animar algú editor a crear-lo. Si es vol ampliar aquesta informació amb fonts externes al projecte, cal afegir els enllaços com a referències o a la secció «Enllaços externs». Ja us avanço que les referències a altres projectes de Wikimedia, o al nostre, no són considerats «fonts fiables» i per tant, s'eliminaran.

Un lloc d'utilitat dels enllaços interviqui és a les pàgines de discussió o a les de projectes per mostrar l'existència d'aquests articles en altres llengües.

Viquipèdia es basa en unes normes consensuades per la comunitat i que hem de respectar tots.

Per cert, esteu fent molt bona feina, Llanceu-vos-hi!

Kikones34 (discussiócontribucions)

Ja veig, gràcies per l'explicació! Ara a l'estiu que tindré més temps potser faig algunes aportacions més :)