Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

entrada Salvador Comelles

4
Resum per Paucabot
Gloriasolerchic (discussiócontribucions)

Hola PauCabot. Estic intentant millorar l'entrada sobre Salvador Comelles, autor terrassenc de literatura infentil i juvenil, amb molta obra publicada. També té llibres publicacts sobre l'ensenyament de la llengua catalana. Penso que té molt interès per sortir a la viquipèdia. És una autor que té molta obra publicada, però no em resulta fàcil trobar referències que parlin d'aquesta obra. Intentaré buscar-ne més. De moment m'heu posat aquestes notes:

Aquest article no pot cumplir els criteris generals d'admissibilitat/ Aquest article no és enciclopèdic i s'assembla molt a un curriculum.

Per si us podeu plantejar de treure-les. Gràcies

Paucabot (discussiócontribucions)

L'avís de currículum l'hi he posat perquè crec sincerament que no fa falta llistar totes les seves obres per fer-ne un article enciclopèdic.

L'avís de manca d'admissibilitat, l'hi he posat perquè no hi ha cap font fiable externa que en parli de manera significativa. La pàgina de l'AELC no es pot considerar externa al biografiat: https://www.escriptors.cat/associar_se .

Gloriasolerchic (discussiócontribucions)

Gràcies PauCabot, buscaré referències externes. N'hi han d'haver. Gràcies

GlòriaSolerChic

Gloriasolerchic (discussiócontribucions)

Hola de nou PauCabot, estic intentant millorar l'article sobre Salvador Comelles i afegir-hi referències externes que parlin d'aquest autor. Si li pots donar un cop d'ull i ja em diràs que et sembla. Estic pendent que em passin una imatge de l'autor per poder-la afegir. Gràcies