Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Docosong

Resum per Docosong

Admissibilitat article

Pauvela03 (discussiócontribucions)

Hola, crec que es desensertada l'eliminació de la referència 1 de la pàgina de la L14, per què com he dit no se'n troben gaires pagines que parlin sobre aquest tema. Estic pensant de penjar-ho a un altre lloc o amb una pàgina més global de projectes oblidats del metro però de moment es tot el que hi ha. Pel que fa la referència crec que hi han altres pàgines que disposen de referències més nefastes (amb perdó). Jo mateix n'he eliminat algunes amb l'altre compte que tenia però hi han articles que tenen poques referències hi no són qüestionats. Resumint aixó m'agradaria que seguís participant ajudar la Viquipèdia, els meus articles i altres, però que no vagi borrant coses editades pels companys perquè intento anar el màxim de ràpid a trobar solucions.

Agraïments, Pauvela03

Docosong (discussiócontribucions)

Com t'he comentat a la discussió de l'article la Viquipèdia no és un espai de recerca o investigació, i aportes referències que no són fonts fiables o no parlen gens d'aquesta línia. Si no se'n troben fonts fiables sobre el tema, potser no és objecte d'un article enciclopèdic.

El dono la raó que hi ha articles amb pitjor qualitat i referències, però el fet que existeixin no justifica que l'article sigui millor.

Pots participar a la Viquipèdia sempre que aportis informació verificada i utilitzes les fonts fiables pertinent.

Salut!