Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Resum per Paucabot

Subcategorització d'aquesta categoria

Voraviu (discussiócontribucions)

Hola Pau,

Volia donar d’alta una categoria i no goso fer-ho perquè em fa la impressió que no ho faré correctament.

Et poso en antecedents… no sé si recordes que fa poc vaig reprendre la meva activitat després d’uns mesos en stand by. El meu propòsit segueix sent pujar articles relacionats amb la corrupció al món del futbol en general i del cas Fifagate en particular.

L’objectiu immediat és crear els articles de tots els implicats en el cas Fifagate. Vaig més o menys per la meitat i seran més de 40 articles en total.

He refet l’article principal 'Afer de corrupció a la FIFA' i l’he reanomenat com a 'Cas Fifagate', que em semblava molt més apropiat. Excepte aquesta pàgina, que està a la categoria ‘casos de corrupció’, totes les altres estan a la categoria ‘implicats en casos de corrupció’.

El que voila fer ara és crear la categoria ‘Fifagate’ per anar etiquetant tots els articles amb ‘Fifagate’, que és la paraula més habitual o una de les més habituals a l’hora de fer recerques sobre corrupció al món del futbol.

No tinc clar si ha de ser una categoria o una subcategoria ni tinc clar si ha d’estar dins les categories sobre la  ‘FIFA’ o dins les categories sobre la ‘corrupció’. He anat mirant si per analogia ho podia deduir, però no n’he tret l’aigua clara. Com més mir-ho, més dubtes tinc.

Abans de fer-ho malament  i que ho hagis de corregir, m'estimo més demanar que m’ho facis (si és que és procedent) i prendre’n nota per a la propera vegada.

De moment res més.

Gràcies per endavant I…no hi ha pressa.

Bon dia!

~~~~

Paucabot (discussiócontribucions)
Voraviu (discussiócontribucions)

Moltes gràcies @Paucabot

Entenc perfectament la teva explicació, però no estic segur si ho he portat a la pràctica de manera correcta. Crec que sí, però abans de seguir afegint les noves categories als articles, m'agradaria que li donessis una mirada, no fos cas...

Joan.

Paucabot (discussiócontribucions)
Voraviu (discussiócontribucions)

Bona feina i tot correcte. Abans de fer el que proposes aniré a documentar-me sobre això de intersectar categories. És la primera vegada que ho veig.

L'únic dubte que tinc és si potser no seria més correcte que la categoria 'Dirigents de la FIFA' es digués 'Membres de la FIFA' i la nova que proposes es digués 'Membres de la FIFA implicats en el Fifagte', doncs tots els dirigents són membres, però diria (de memòria) que no tots els membres són dirigents.

Edito per dir que... estava afegint categories als articles i m'ha semblat veure que en algunes pàgines havies eliminat la categoria 'Fifagate' i havies afegit la categoria 'Implicats en el Fifagate'... s'ha de prioritzar la segona? poden ser-hi totes dues?

Dit d'una altra manera: si etiqueto un article amb les categories Implicats en el Fifagate i Implicats en casos de corrupció, no cal que l'etiqueti amb la categoria Fifagate?

Torno a editar per comentar sobre si dirigents o membres...dels 41 implicats 'oficialment' en el Fifagate, 30 són dirigents esportius americans: 15 són membres de la CONMEBOL i 15 són membres de la CONCACAF. Alguns d'aquest membres també ha format part del Comitè Executiu de la FIFA o de diverses Comissions de la FIFA (La Conmebol seria com la UEFA de l'America del Sur i la Concacaf seria com la UEFA de l'Amèrica Central i el Carib). En lloc de membres per dirigents, potser caldria crear les categories Dirigents de la CONCACAF i Dirigents de la CONMEBOL. ??


No m'he pogut aguantar i he creat la Categoria:Dirigents de la CONMEBOL i la Categoria: Dirigents de la CONCACAF ... però quan he creat la primera he oblidat posar la paraula Categoria al davant. He reanomenat la pàgina, però no estic segur si és el que calia fer..


Paucabot (discussiócontribucions)

Dirigents/membres: Els membres de la fifa no serien les federacions?

Voraviu (discussiócontribucions)

😳 Doncs ara que ho dius... crec que tens tota la raó.