Tema de Viquiprojecte Discussió:Fonaments Tecnològics de l'e-learning 2018-19 (II)/Grup 7

MCol79 (discussiócontribucions)

Hola noies, estic fent proves per anar veient com funcionen aquests espais. Mai havia treballat a la Viquipèdia.

Si funciona potser podríem prendre els primers acords des d'aquí mateix.

Què us sembla? @Mluquee @Mmilialo@Aginamarin

Mmilialo (discussiócontribucions)

Hola Mònica!

Em sembla genial ja que em fa la impressió que és com un fòrum, però personal. D'aquesta manera podrem parlar sense utilitzar el general del campus. La Manuela ha creat una carpeta de Drive on penso que allà hi podríem penjar documents amb la recerca d'informació, anàlisi... sobre el SCORM. En aquest sentit, l'he enviat un correu a la Laia per consultar-li si li sembla bé que l'afegim allà.

Queda pendent el tema del grup de Whatsapp. Si voleu m'encarrego jo i l'obro. Potser aquí en privat és millor passar-nos els telèfons. Quan tingui el teu @Aginamarin i el teu @MCol79 m'hi poso.


MCol79 ha amagat aquest apunt (historial)
Mluquee (discussiócontribucions)

"Primer acord sobre els elements de l'article a modificar i / o completar en l'espai de "Taller". Imagino que refereix a l'article SCORM que està publicat a la Viquipèdia ara mateix, no? SCORM

Penso que sí, però encara no sé quin és l'espai taller....

Mmilialo (discussiócontribucions)

L'espai taller és, com diu la Mònica, l'espai personal que tenim un cop accedim al grup 7. Suposo que tenim tot l'espai de la pàgina per gestionar-ho tot, tant acords com el que vulguem redactar sobre l'entrada del SCORM.

Mmilialo (discussiócontribucions)

Em sembla correcte començar al taller a partir del que està escrit actualment del SCORM. Gràcies!!!

MCol79 ha amagat aquest apunt (historial)
MCol79 ha amagat aquest apunt (historial)
Aginamarin (discussiócontribucions)

Bona vesprada noies!

Contestant els vostres missatges:

  1. Els rols dins el grup poden ser: Portaveu: responsable de la comunicació entre la professora i el grup, i també de comunicar-se amb algun membre del grup que estigui absent o no faci la seva feina. Responsable de lliuraments: és responsable de fer el darrer repàs al document que cal lliurar, i posteriorment penjar-lo. Corrector i editor: és responsable de revisar l’ortografia, la semàntica i la coherència del document, així com editar els treballs per tal que la imatge/format del document sigui uniforme.Responsable o coordinador de cada PAC: és el responsable de recordar tasques i terminis, així com d’assegurar-se que tothom fa la feina que li pertoca.
  2. Penso que és refereix al tema que hem escollit. Buscar informació sobre el tema i decidir què i com ampliem.
  3. Com vosaltres crec que a mesura que anem aprenent i descobrint sobre el tema anirem decidint els punts i temes a tractar.

Salutacions,

Alina.

Mluquee (discussiócontribucions)

Contestant també això últim:

  1. Em sembla bé, però a la taula ja que. Haurem de completar també la taula de les tasques ....Alina, penso que millor deixar els rols tal i com surten a la pàgina Viquiprojecte:Fonaments Tecnològics de l'e-learning/Grup 7, a la taula de les tasques que hem de fer, que la Mònica ja s'ha ficat com a responsable de Publicació. Si us sembla bé, em fico com a "responsable de notificació a la professora". Ho fico al doc del drive d'organització.
  2. El que comenteu de l'index em sembla perfecte.
  3. Podem anar fent el document d'acords al drive. Si voleu amb vermell el que no sigui definitiu . El començo a fer a partir de l'organització i de les cosetes que anem discutint aquí
  4. Pensava que podríem anar fent un esborrany al drive de l'article que haurem de publicar....però no sé si això l'hem de fer a la part de "taller" de la viqui ( que no sé encara quina és.....la de proves ??? )
MCol79 ha amagat aquest apunt (historial)
MCol79 ha amagat aquest apunt (historial)
MCol79 ha amagat aquest apunt (historial)
MCol79 (discussiócontribucions)

Hola noies,

Ja sé que és cap de setmana, però estic treballant a l'article del taller i m'estic angoixant una mica pq em sembla que ens estem endarrerint força. Diumenge que ve ho hem de tenir enllestit i encara queden força punts per desenvolupar i, evidentment, revisar i modificar.

Només us ho comento perquè jo a partir de dimecres ho tindré complicat per continuar fent aportacions i em sabrà greu.

Espero que no us molesti el comentari :) Potser només hem de refer la planificació que teníem.

Acabeu de passar-ho bé!

Mmilialo (discussiócontribucions)

Hola Mònica!

Tens tota la raó. Jo aquest matí he començat a elaborar un dels punts que estaven buits (de les diferents versions de SCORM), però ara al desar m'ha sortit un problema pq el sistema havia detectat que s'havia editat i de moment no he enganxat res. Del que hi ha podem anar editant? És a dir, si volem complementar alguna cosa que no hi surt, redactar una mica més? O si teniu preferència en desenvolupar alguna cosa, ho comentem per aquí per no repetir-ho. Jo ara marxaré a treballar... Aquesta nit faig un sprint. Demà no treballo, així que podré avançar i redactar més cosa.

El que sigui ho podem parlar pel Whatsapp també!

Seguim!

Resposta a «Organització del grup»