Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Voraviu (discussiócontribucions)

Hola Pau,

M’he fixat que la Categoria:Novaiorquesos recull tots els articles de personatges nascuts a la ciutat de Nova York, però no hi ha cap categoria sobre el seu districte de naixement (Bronx, Manhattan...). Havia pensat en categoritzar per districte de naixement i tinc dubtes de quina seria la millor manera de fer-ho.

Dubtes sobre el nom de la categoria: Novaiorquesos del Bronx? Novaiorquesos del districte del Bronx?

i dubtes de si ha d’estar a Categoria:Districtes de Nova York, Categoria:Persones de l’estat de Nova York, etc etc. He mirat a la wikipèdia en anglés, però no ho acabo de veure clar del tot.

Podria tirar pel dret i corregir a posterior-hi el que calgui, però potser seria millor que, quan tinguis un moment, donis d'alta la primera de les cinc categories possibles i després jo ja aniré fent la resta de categories seguint el mateix criteri.

Ei...si et sembla convenient, per descomptat...i mentre no em familiaritzi del tot amb aquest infinit món de les categories.

Moltes gràcies i bon dia!

Paucabot (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)
Voraviu (discussiócontribucions)

Primer de tot...moltes gràcies per la resposta. No sé si hauré interpretat correctament les teves indicacions... però quan he creat les categories Bronx i Manhattan ho he fet copiant la categoria Brooklyn que ja estava creada. Després he anat seguint amb la resta i quan he acabat de crear-ho tot he vist a 'canvis recents' aixó:

m Manhattan ‎ Suprimida Categoria:Districtes de Nova York; Afegida Categoria:Manhattan usant HotCat

i m'ha entrat els dubtes de si havia fet alguna cosa malament.

Després he seguit omplint les categories i he decidit mantenir Novaiorquesos en la majoria de pàgines, doncs crec que no és redundant amb Persones del Bronx o Persones de Manhattan, etc., a menys que ja hi hagi una altra categoria a la pàgina on quedi clar l'orígen novaiorquès.

Gràcies de nou i bona nit!

Paucabot (discussiócontribucions)
Voraviu (discussiócontribucions)

Moltes gràcies pels aclariments.

Consti que personalment tinc clar que novaiorquès i persona de Manhattan és redundant, però jo m’ho plantejava des de l'òptica del lector o del buscador d’informació que no sap, o no és conscient, que Staten Island o Brooklyn o Queens són districtes de Nova York.

Em semblava que en alguns casos podia ser compatible i per això vaig mantenir, per exemple, 'novaiorquesos' a la pàgina de Norah Jones i ho vaig eliminar a la pàgina de Emilio Estevez.

En tot cas... aniré seguint amb el criteri que comentes i revisant les pàgines que he anat modificant.


PS: Mentre escribIa aquesta resposta he vist que ja s'havien revertit algunes de les modificacions que vaig fer ahir.

He continuant revertint i crec que ja està tot en ordre.

Resposta a «Categories»