Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Voraviu (discussiócontribucions)

Hola @Paucabot

Ahir, veient que hi havia molts informàtics estatunidencs sense categoria, vaig crear les categories: Categoria:Informàtics de Washington, Categoria:Informàtics californians i la Categoria:Informàtics d’Illinois… i vaig anar omplint aquestes categories i la que ja hi havia creada que era la Categoria:Informàtics de l’estat de Nova York, la qual vaig reanomenar canviant 'Estat', que estava amb majúscula, per 'estat' en minúscula com la resta de categories de l'estat de Nova York.

Després em vaig adonar que a la Categoria:Estatunidencs per activitat i estat no sortien els informàtics estatunidencs per estat... i a la Categoria:Estatunidencs per estat i activitat no hi surten les persones de Washington per activitat... suposo que es tractava d'anar seguint amb la feina començada, però -crec que ja ho he comentat altres vegades- quan em penso que ja estic prou familiaritzat amb les categories... sempre arriba aquell moment en què et quedes bloquejat... i no vaig gosar continuar ni crear els elements a wikidata que falten.

Suposo que podria anar provant de fer el que falta i rectificar-ho més endavant si m'equivoco, però preferiria que li donessis una mirada i facis el que correspongui...no sigui que encara acabi embolicant la troca.

També em vaig fixar que Washington sempre surt tal qual, però a la categoria inicial surt Washington (estat)...no sé si això té cap efecte pervers.

Gràcies per endavant... i disculpa si et 'faig fer' feina extra.

Bon dia!

Paucabot (discussiócontribucions)
Resposta a «Informàtics estatunidencs»