Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

Resum per Kette~cawiki

Interviquis al text

DrSpartanAir (discussiócontribucions)

Hola, bona nit

Hem trobaba enmig de la edició de la pàgina de Andy Samberg quan de sobte m'he trobat que ja no la puc modificar més.

Sóc nou, aquesta es la meua segona edició, de fet no sé com manar missatges, però m'havia documentat i volia deixar la pàgina al mateix nivell que la anglesa com a mínim.

Saluts cordials

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

No es poden inserir enllaços interviqui, era més fàcil eliminar-los que anar corregint. Tots aquest enllaços lligaven amb articles d'eswiki no pas amb la versió anglesa (enwiki). Intenta canviar-los per enllaços interns a Viquipèdia. Els enllaços interviqui només es poden inserir en pàgines de discussió, viquiprojectes, pàgines d'usuari... però no als articles, vegeu VP:IW.

DrSpartanAir (discussiócontribucions)

Moltes gràcies! Ja ho he fet correctament. Voldria modificar la Infotaula de Andy Samberg però tinc problemes en la versió en català. He utilitzat el que diu a:Plantilla:Infotaula persona/ús però no m'ha sigut útil donat que no es modifica com en la resta de versions. Saps com podría modificar-la correctament? Voldría posar la dada de que té una filla.

Saluts cordials

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Aquesta plantilla importa les dades de Wikidata. Tens dos camins a fer

  • el recomanat és editar en Wikidata: a la columna de l'esquerra de l'article cliques a «Element a Wikidata», si creus que calcom és erroni el pots canviar però l'has de referenciar.
  • afegir paràmetres en local: només has d'afegir els paràmetres que pensis que falten seguint la documentació de la plantilla.

Per cert, la majoria de projectes de Wikimedia ja incorporen infotaules amb importació de WD