Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:ESM

Resum per ESM

Sobre l'activació del flow a les discussions d'usuari

Voraviu (discussiócontribucions)

Hola Esther,

la setmana passada vaig seguir la teva sessió a Jitsi. Desconeixia això de la pàgina flow de les discussions i, un cop acabat el curs, vaig canviar la configuració. Un cop fet el canvi em vaig adonar que a la dreta de la meva pàgina de discussió em sortia un enllaç en vermell a Usuari Discussió:Voraviu/Arxiu1 ... i vaig pensar que potser havia de fer alguna cosa més... però ho vaig deixar córrer.

Avui he decidit resoldre l'enllaç vermell... m'he llegit això i he mirat altres pàgines, bàsicament les d'en Pau Cabot (potser ha estat una mala idea considerant el volum de les seves discussions comparat amb les meves gairebé inexistents discussions)... el cas és que he anat fent, però finalment m'he perdut. Creia que feia el que tocava, però diria que alguna cosa he fet malament. No goso tocar res més per por d'espatllar-ho més en lloc de solucionar-ho.

T'agrairia que, quan puguis, li donessis una mirada a veure si pots resoldre el fiasco.

Moltes gràcies!

ESM (discussiócontribucions)

Hola Voraviu!

Jo crec que no havies de fer res. Si tenies missatges la discussió en el format "antic", quan actives el flow tots aquests missatges s'arxiven automàticament a l'adreça que menciones. És estrany perquè tu ja tens una trajectòria a la Viquipèdia, però podria ser que no tinguessis missatges a la teva discussió antiga? Si et mires la meva, l'enllaç està en blau, però jo no vaig fer res m´s enllà d'activar el flow.

Ho anem parlant i ho mirem de resoldre. Ja diràs!

Voraviu (discussiócontribucions)

Bé, jo també estava convençut que no calia fer res, però en veure que l'enllaç vermell no desapareixia i que la pàgina no es veia igual que les altres pàgines que vaig consultar, vaig creure que havia de fer alguna cosa.

Vaig agafar com a referència les pàgines d'en @Paucabot i vaig anar fent per analogia:

-Vaig crear la pàgina Usuari Discussió:Voraviu/2019 amb totes les converses (10) de l'anterior sistema.

-Vaig crear la pàgina Usuari Discussió:Voraviu/Arxius per anar guardant el resum de la pàgina anterior i les futures converses.

-Vaig eliminar (crec) el contingut de la pàgina Usuari Discussió:Voraviu/Arxiu 1 i el vaig substituir per la plantilla de la pàgina Arxius

Si consulto aquestes tres pàgines anteriors, l'aparença sembla correcte, però si consulto la meva pàgina principal de discussió Usuari Discussió:Voraviu segueix apareixent l'enllaç vermell de marres i l'aparença de la pàgina és diferent de les de tothom.

No sé si desfer TOT el que he fet o si fusionar (?) /2019 amb Arxiu 1 o si...

Ja et tindré al corrent... o a veure si ho veu en Pau i ens il·lumina.

Bon dia!


Edito per comentar que acabo de resoldre l'enllaç vermell i l'aparença de la pàgina de discussió: Usuari Discussió:Voraviu ... per resumir-ho: crec que ara tot està bé. Només que tinc moltes pàgines i poques discussions. Resolent l'enllaç vermell era suficient.

Gràcies i disculpa l'enrenou...

ESM (discussiócontribucions)

Resolt, doncs! :)