Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

Beusson (discussiócontribucions)

Quina part d'inacabat és la que no entens? Ostia, prou que costa tenir usuaris que comencin i alguns correu a fotre plantilletes. Fot fàstic.Et pot semblar una ruqueria, però gràcies a no respectar una plantilla d'inacabat que jo mateix li he dit que poses primer de tot per evitar aquestes coses, acabes de llençar la feina d'un usuari novell que porta una bona emprenyada perquè ara ha de tornar a buscar les referències gràcies a un conflicte d'edicions per la teva pressa a posar una plantilla.


Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Abans de tot pots dir de quin article parles?

Beusson (discussiócontribucions)

Per la teva ajuda: Finneas . Amb la teva pregunta ja em fas veure que ni tan sols et fixes en el que fas. Espero que hi vigilis més a partir d'ara.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

A Finneas vaig enllaçar l'article a WD i aprofitant li vaig afegir la infotaula, res més. Tinc habilitat com a funció Beta «conflicte d'edicions» i no he vist res estrany. Igualment cal diferenciar les plantilles {{Inacabat}} i {{editant}} amb aquesta segona no hagés fet res, ni tan sol lligar-lo a WD. També cal que li expliquis per que serveix l'espai d'usuari. Igualment ha continuat 2 minuts més tard, no sembla que li hagi afectat gaire. Tampoc he trobat cap queixa d'aquest editor en cap lloc, ni tan sols a la teva discussió. Per tots aquests motius no he pensat en aquesta pàgina, ni tan sols que haguès estat avui, per això t'he demanat quina era. Sembla que tens el dia creuat, he trobat molt impròpia la forma en que has redactat aquest «avís», t'has passat de frenada.

Beusson (discussiócontribucions)

Per la teva informació, no tens cap queixa de l'usuari perquè la tinc a casa meva fent-ho. Dius que ha fet una edició al cap de 2 minuts, sí ho ha fet amb el que no ha perdut, i encara hi està treballant. Si no veus el que no has fet bé, no cal seguir-ne parlant. Esperava una disculpa per ella, i en canvi em vens amb lliçonetes de plantilles. T'ajudo amb això: La plantilla d'inacabat diu textualment 'comenteu abans els canvis majors per coordinar-los i és idèntica a la d'editant I a sobre m'acuses de passar-me de frenada, toca molt la moral està ensenyant nois/es a editar i que perdin la feina feta (q encara està recuperant) gràcies a 'ajudes' com la teva, que no respecten les plantilles. Això ajuda molt. En fi, segueix amb la teva, que ja veig que no en traurem res.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

No anava pas malament amb el comentari de les plantilles, han estat fusionades el dia nou. Fins ara hi havia bastant diferència entre les dues, aquest era el contingut de la que he comentat:Especial:diff/23165041. Com pots veure és força diferent.

Beusson (discussiócontribucions)

Podríem dir que la viquipèdia és un 'ens viu' i va canviant. Jo ja sabia del canvi, i com ara és la que preval (bàsicament perquè el contingut és igual al que tenia aquesta plantilla) és la que vaig aconsellar. És evident que a tu et va passar per alt el canvi, cosa fins i tot normal, perquè no es pot estar a totes les discussions / decisions que hi ha a la viqui, però jo, com a administrador he d'intentar estar al cas de les que afecten el dia a dia (i als canvis recents/tracte amb usuaris). Ara ja en fred, m'adono que no vaig estar bé en les formes (especialment pel càrrec que tinc), i et demano disculpes públicament, però també és cert, que la teva resposta difereix molt de ser correcte. Et vas equivocar, potser per uns canvis que desconeixies, i davant un atac meu vas respondre amb informacions que són incorrectes. Quan vulguis podem parlar-ne amb tranquil·litat, per evitar que tornin a haver-hi discussions/emprenyades.Fins aviat (si vols!)

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Cap problema i no cal cap disculpa sobre un malentès. Ens veiem per la Viqui.