Tema de Usuari Discussió:Adriaesc

Betlem C. Bel (discussiócontribucions)

Bon dia, i ja que has vist l'article, cerco mentor o mentora, he vist que tu ho ets. Voldries fer-me de mentor? (tinc un parell de dubtes concrets, a més)

Adriaesc (discussiócontribucions)

Hola @Betlem C. Bel:! Amb molt de gust et faré de mentor! He estat fent un cop d'ull a l'article i he vist que tu ets membre d'aquesta candidatura electoral. Per començar, et recomano que llegeixis aquesta norma de la Viquipèdia (VP:CI).

Per qualsevol cosa que necessitis, deixa'm un missatge!

Salut,

Betlem C. Bel (discussiócontribucions)

Gràcies @Adriaesc.

He publicat la pàgina i posat el CI al meu perfil, ara l'enviaré a discussió, si he entès bé el que calia fer. He llegit articles diversos per a novelles, però no és fàcil seguir el fil de tot.

Alternativa d'Unitat Popular

Adriaesc (discussiócontribucions)

Gràcies a tu @Betlem C. Bel:, has actuat correctament. Si tens alguna pregunta em tens a la teva disposició.

Salut,

Betlem C. Bel (discussiócontribucions)

Et faig una pregunta @Adriaesc!

Quan es produeix el "consens" perquè un article deixi de ser "sospitós"? Hi ha diversos usuaris que han entrat i fet coses, o que m'han dit que faci quelcom. Però això, com arriba a consens o bé a eliminació de la pàgina?

I ara que penso, vull fer un article sobre política de la relació, (no sé si coneixes el terme, està vinculat a formes de fer del feminisme per a transformar la societat i sobre com entdre la política). Però resulta que m'interessa el tema perquè sóc una de les que l'utilitzem, i quan busco referències a google o a viquipèdia no m'apareixen mai com a tals. I les que existeixen, una part són meves o bé de dones o col·lectius que conec. Això torna a situar un altre conflicte, oi? Com caldria procedir? Es pot suggerir com a article pendent, millor que no pas fer-lo jo?


(disculpa tanta pregunta!)

salut

Adriaesc (discussiócontribucions)

Hola @Betlem C. Bel:!

Jo esperaria que un altre usuari treiés la plantilla, ja que així es demostra que realment l'article ha estat neutralitzat. Si no es veu com a neutralitzat, podria d'esdevenir un procés d'esborrament que dura un cert temps i encara hi hauria opció d'arreglar-lo prou.

Si vols fer un article sobre política de relació, endavant! Et recomano que no afegeixis les teves referències (llegeix VP:CI de nou, es permet però no es recomana), però bibliografia de gent que coneixes es pot utilitzar. Al meu parer, seria diferent si editessis l'article sobre coneguts teus que no pas que editis articles amb bibliografia de coneguts teus. Tal i com diu un principi de la Viquipèdia, llanceu-vos-hi!

Qualsevol altre cosa, pregunta'm!

Salut!

Betlem C. Bel (discussiócontribucions)

He vist que ja està @Adriaesc!

M'he fet una mica d'embolic entre editar i no editar, perquè alguna gent em va dir que no edités més, però d'altra m'enviava idees per a neutralitzar... però ara ja està. Merci per l'acompanyament.

Una pregunta: l'edició de codi de les pàgines de la viquipèdia és diferent que la del llenguatge html oi? hi ha algun lloc on estigui recollida? M'he tornat boja per a alinear taules a la meva pàgina d'usuària. (està bé que parlem en aquest fil o millor un altre format/lloc?)

Adriaesc (discussiócontribucions)

De res, per a això estem @Betlem C. Bel!

L'editor de codi no és ben bé HTML, és wiki. Si et cal ajuda, mira Ajuda:Com es modifica una pàgina. Si et cal res més, hi ha més pàgines d'ajuda a la caixa de la dreta o pots preguntar-me sense cap problema.