Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Papapep

Xè73 (discussiócontribucions)

Hola @Papapep

He publicat Nazareth (banda) i m'he descuidat la categoria! Com la puc afegir, un cop publicada la pàgina?

Papapep (discussiócontribucions)

Diversos temes sobre aquest article: primer, aquest article també està coix de referències, amb una de sola no és suficient considerant la quantitat d'informació que conté. Quan es publica un article, de fet abans de publicar-lo, s'ha de tenir clar quines es tenen. Després, li he canviat el nom a Nazareth (grup musical), per coherència amb la resta d'articles de grups musicals. Del tema de les categories: si ja saps quina li vols posar, edites la pàgina amb l'editor de codi i hi afegeixes al final de tot el text [[Categoria:El nom de la categoria que hi vols posar]], però, atenció, la categoria ha d'existir a la Viquipèdia en català, no pots posar-ne de les altres Viquis, com has fet amb Paradise Lost (grup musical). Si ho mires, la categoria que hi has posat està en vermell, per què no existeix aquí amb aquest nom. Aquí la gràcia està en saber quina categoria posar-hi, cosa de la qual on en sóc pas un expert. Però fes un cop d'ull, per exemple a la dels grups musicals anglesos, per a fer-te'n una idea. Salut.

Xè73 (discussiócontribucions)

D'acord, hauré d'estar més al cas de les referències. I pel tema categories, hi ha algun llistat en algun lloc on es pugui escollir la més adient? sovint no correspon a cap del castellà, i me les veig negres per categorizar un grup o un artista. Els animals sembla que ho tenim molt millor categoritzat. ;+)

Gràcies Papapep!

Papapep (discussiócontribucions)

Ho sé, és una mica (o un molt) una jungla el tema de les categories. Jo et diria d'anar a l'índex de categories i anar-hi "navegant", per a veure què hi ha creat. Pensa que un dels criteris bàsics per crear-ne una de nova és que ha de tenir un mínim de 5 elements assignats. O sigui, com a exemple, si vols crear la de "Grups musicals de Death Metal", hi ha d'haver 5 grups susceptibles de tenir-la, o no es pot crear. A banda, t'aconsello comentar-ho a la Taverna per què el criteri d'agrupació o disgregació de les categories pot ser prou "curiós" en alguns casos, i a vegades se'n creen que després s'han d'eliminar o modificar, amb la feina que portaria. Salut.

Xè73 (discussiócontribucions)

Crec que puc aconseguir 5 grups musicals de death metal, perquè s'accepti com a categoria.

;+)

Papapep (discussiócontribucions)

Ja m'ho imagino, però compte per què aquesta categoria ha de ser dins d'alguna de nivell superior i no ha de solapar-se amb altres, etc. Per això et deia lo del comentari a la Taverna abans per què hi ha gent que està molt més al cas del tema aquest que jo.