Tema de Usuari Discussió:Llumeureka

Capsot (discussiócontribucions)

Ep, espere que et vaja tot molt bé. Acabe de fer-li una repassada i uns quants afegitons a l'article sobre Martina Camiade i voldria saber d'on provenen les dades sobre presència/protagonisme a la Unió Europea i tot allò de l'assessorament estranger. Gràcies per endavant. Bona setmana i bon estiu, una abraçada!

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola @Capsot!

Content de saber de tu. Ara mateix m'agafes fent el GR-92. Acabo de fer l'etapa Sitges-Calafell. Uns 23 km. caminant. Si no vaig errat, crec que la ref. del final del paràgraf indica la font. Procedeix de l'informe de nominació com a membre de l'IEC, desenvolupat perBecat i Rajaut, Joan «Martina Camiade Boyer». Publicacions de l'IEC, 2016, pàg. 96-97. Si vaig errat, m'ho dius, i ho repassaré a la tornada. Molta salut!

Llumeureka (discussiócontribucions)

Ah, i gràcies per les modificacions! Molt adients.

Capsot (discussiócontribucions)

Bon dia! Gràcies Que t'ho passes molt bé doncs. Li llevaré algunes coses que no són adients com aquest costat d'experta europea... He anat demanant per la meua banda i el mínim que et puc dir és que les informacions dels documents de l'IEC no són correctes i personalment em fa feredat pensar en les responsabilitats que s'haurien de tenir a l'hora de publicar informacions a aquest nivell... En fi! De nou que tingues unes molt bones caminades!

Llumeureka (discussiócontribucions)

L'Institut d'Estudis Catalans ės una de les entitats amb mės prestigi acadèmicament parlant al nostre país. El que no vol dir que no pugui equivocar-se, com qualsevol persona o entitat, per molt important que sigui, i en aquest cas, tambė. Si tu dius que ho has esbrinat i tens constància de que no ės aixi, estarà ben feta per part teva la correcció. Molta salut!