Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Plantilla {{Currículum}}

6
Resum per Paucabot

Article descurriculumitzat

Arnaurs (discussiócontribucions)

Bon dia, ahir vaig ampliar i referenciar l'article Marcos Franz i em preguntava si consideres que ja es pot treure la pantilla Currículum.

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Arnau. Quan vaig posar l'avís de currículum no era ni perquè fos curt ni perquè no tengués referències. El que em feia més la impressió de currículum era la llarga col·lecció de seccions i llistes, a l'estil d'un CV. Això, al meu parer, encara no s'ha solucionat.

Arnaurs (discussiócontribucions)

He eliminat la secció de "Discografia" que no estava referenciada i sí que era més "promocional". He mogut el reconeixement que va tenir a la biografia.

Pel que fa a la biografia, ahir vaig recollir-ne la informació que vaig poder trobar a diaris digitals. Vaig separar la part de música, on el disc que va treure el 2016 sí que va tenir ressò a la premsa, perquè creia que facilitaria la lectura de la biografia, més centrada en la seva vessant d'actor.

No sé si ara ja compleix els criteris o encara no.

Gràcies

Paucabot (discussiócontribucions)

Una de les coses que no acab de veure clares és que un article tan curt contengui tantes seccions (ara 6). Per exemple: és necessària una secció per una sola frase (Trajectòria musical). Això no es podria dir a la introducció, per exemple?

Paucabot (discussiócontribucions)

Mira com ho veus ara.

Arnaurs (discussiócontribucions)

Em semblen bé els canvis, gràcies