Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Davidpar

Changparay (discussiócontribucions)

Bon dia David, aquí Changparay! T'escric perquè tinc un problema amb un administrador.

Formo part d'un grup d'historiadors que estem pujant articles sobre la història del Vallès Occidental, patrimoni, cultura, industria tèxtil i sagues ja existents a fons històrics, internet i al propi viquipèdia. Tinc un conflicte amb un administrador que està perseguint-me, vigilant cada passa que faig, qüestionant-me i em matxaca tots els articles. El meu equip tenim un fons arxivístic històric per buidar (cadascú li toca un lot d'informació), amb 150 fotografies històriques a Creative Commons, a més d'informació relativa a la comarca i als oficis des del 1711 fins al 1950. La qüestió és que aquest administrador que em persegueix a mi (per sort, no als meus altres companys... encara no els deu haver descobert) no em deixa ni respirar. Què puc fer perquè no em faci plegar pel seu assetjament? Gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola, David. Més informació sobre l'assetjament, els conflictes d'interessos i els treballs inèdits a Tema:Vwvpox0x63pprjnr.

Changparay (discussiócontribucions)

Una pregunta, Paucabot... existeix una alarma que t'avisa cada cop que faig una contribució (sigui article o discussió)? O és que estàs entrant al meu perfil cada 5 minuts a controlar què faig? És curiositat. Vull saber com funciona la democràcia al Viquipèdia.

Paucabot (discussiócontribucions)

La democràcia funciona bé, company. I la Viquipèdia té tota una sèrie de mecanismes de control com són els canvis recents, les llistes de seguiment, etc que permeten seguir-ne els canvis.

O sigui: no hi ha cap tipus d'assetjament ni persecució. Simplement hi ha una revisió de les edicions de la casa i un editor que edita bastant. No fa falta pensar en conspiracions judeomasòniques, amb un editor molt actiu n'hi ha prou per explicar el que ha passat.

I ja que som aquí: estàs segur que la Viquipèdia és el lloc per buidar arxius? On s'explica la tasca del teu grupde treball? Recorda que a la Viquipèdia no feim treballs inèdits i hem d'usar, sobretot, fonts secundàries i terciàries.

Changparay (discussiócontribucions)

Els nostres arxius històrics tenen informació que completen articles JA existents a Viquipèdia, o entrades ESMENTADES però no desenvolupades en forma d'article. Els meus companys, tot i està escrivint articles d'interès general, local, incloses personalitats o sagues, no estan tenint els problemes que jo tinc sota el control de Paucabot (tot i estar ells sent ajudats o corregits per altres administradors, cosa que agraïm molt). Fins a 3 vegades Paucabot està insistint en conflictes d'interessos inexistents. Si no he entrat en el tema és perquè no haig de justificar o demostrar d'on ha sortit el fons d'arxiu que tenim (per això, ja referenciem). L'Enciclopèdia Catalana està encantada de les nostres aportacions, igual com la xarxa d'arxius històrics de Catalunya. Vam pensar en Viquidèdia però potser ens hem equivocat, no sempre es dona una col·laboració constructiva.

Per cert, no he tocat ni un dels avisos que Paucabot ha fet als articles malgrat el desprestigi que suposa tots els avisos que hi ha posat. Tampoc he tocat ni un dels canvis que Paucabot ha fet i desfet sense donar explicacions quan Paucabot les demana totes (un fet que molts altres editors sota el "control" de Paucabot també estan denuncinant). Nosaltres, per mantenir la neutralitat hem contactat amb el David, que no coneixem de res... quan podíem haver contactat amb aquests altres usuaris als que Paucabot es dirigeix amb modals adjectivadors i pejoratius (p.e. "això és un error com una catedral").

Paucabot (discussiócontribucions)

Posem les cartes sobre la taula, que aquí pareix que jo som el dolent que fa les coses malamentíssim, quan l'únic que es dedica a desqualificar-me és el company Changparay.

Vaig veure aquest article sobre una persona d'admissibilitat justeta justeta de la qual el viquipedista Changparay fa un article llarguíssim amb informacions sense cap tipus de referència i que difícilment podria tenir qualcú que no estàs lligat a aquesta persona com que va guanyar el campionat d'Espanya Júnior quan tenia 13 anys. A continuació vaig veure que es dedicava a fer tot l'arbre genealògic d'aquesta persona, alguns admissibles com Francesc Argemí i Solà (l'avi) i Narcís Argemí i Vendrell (el rebesavi) i d'altres que no ho semblen com Jordi Argemí i Vidal (el pare), Ramon Argemí i Comerma (el besavi).

Potser em vaig equivocar, però si és com dius i no tens relació amb aquesta família, de veres que no entenc l'article de :es. No sé com es pugui fer un article com aquest essent historiador que investiga els arxius locals. No hi ha cap referència d'aquest article que surti d'un arxiu. Fins i tot si no fos així, alguns dels articles que has escrit estarien molt bé a una revista d'estudis locals o similar (o a la GEC, si ells així ho consideren), però a la Viquipèdia tenim unes polítiques que s'han de complir i no es poden fer treballs inèdits. O sigui que, a la Viquipèdia, feim servir fonts publicades, en comptes d'usar material d'arxiu.

Podria ser que, CI a banda, no tenguessis molt clar el que és la viquipèdia?

Changparay (discussiócontribucions)

Per què l'article de Francesc Argemí és inadmissible? Un personatge prèviament existent a Enciclopèdia Catalana? Un article a Viquipedia molt ben documentat. La personalitat que ha rebut la Medalla d'Honor de Terrassa, que consta en els taulells del Comitè Olimpic Internacional, etc etc.

Paucabot (discussiócontribucions)

Si tornes a llegir el que vaig escriure, veuràs que vaig dir que aquest era admissible, company.

Em recordes molt un usuari que s'ha registrat avui mateix, que només contesta el que li interessa.

Changparay (discussiócontribucions)

M'és igual a qui et recordi. El teu paper no és fer alusions personals sarcàstiques contra mi, deixar anar opinions o fer persecussions obsessives... T'estàs extralimitant.

Paucabot (discussiócontribucions)

Jo també t'estim, company, però el tema del teu conflicte d'interessos encara està sobre la taula. Si has de reconèixer qualque error, ara seria un bon moment.

Resposta a «Ajut»