Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Feis una ullada a Viquipèdia:Conflicte d'interessos.

7
Resum per Paucabot
Balgonjau (discussiócontribucions)

Hola,

Em sap greu si he comès algun error. T'agrairé que m'ajudis a esmenar l'error en l'article (o articles) que he comès. Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)
Balgonjau (discussiócontribucions)

Sí que la tinc. Intento incorporar dades que siguin objectives i comprovables. I miro de no fer cap mena de valoració. Si això no és suficient (pel que he llegit a CI diria que no), digues-me si us plau, si puc pujar més informació d'una altra manera o bé, si he de deixar d'incorporar-ne.

Paucabot (discussiócontribucions)

Si ets aquesta persona, no hauries d'escriure sobre tu mateix. Pensa que, pel que he vist, no està clar que aquesta persona ni tan sols sigui admissible. Si vols rectificar qualque cosa, sempre ho pots comentar a la discussió de l'article i un altre editor mirarà si el canvi és adient o no. Això sí: has de dir en quina font fiable es diu això. A la Viquipèdia, no feim treballs inèdits.

Balgonjau (discussiócontribucions)

L'Armand Puig no sóc jo, però el conec. He obert l'article i actualitzo la seva biografia i bibliografia amb dades que em semblen rellevants (per cert, la del dia 13 de novembre d'enguany, no sé qui l'ha incorporat). No obstant, després de llegir els criteris d'admissibilitat, és cert que no tinc gairebé fonts secundàries i, per tant, no facilito una avaluació verificable d'admissibilitat. Hauria de cercar més fonts i modificar l'article amb un redactat més enciclopèdic.

Malauradament ara no em puc dedicar a refer l'article. Si l'heu d'eliminar, endavant. Us agraeixo que m'hàgiu avisat tan amablement. Lamento no haver-me donat compte abans dels criteris d'admisibilitat. En qualsevol cas, tinc la informació guardada. La puc millorar i mirar de tornar a penjar-la.

Paucabot (discussiócontribucions)

Si el coneixes, no hauries d'editar (ni haver editat) l'article. Per tant, el millor que pots fer és deixar-lo tal com està. Pensa que si tens informació i vols publicar la seva biografia sense restriccions, potser el millor és fer-ho en un altre lloc, on potser no et demanaran fonts fiables ni tendran criteris d'admissibilitat.

Balgonjau (discussiócontribucions)

T'estic molt agraït per la teva ajuda. No editaré res més en aquest article.