Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Criteris admissió articles sobre persones

3
Resum per Paucabot
Algaiarens (discussiócontribucions)

Bon dia Paucabot,


Hem pots ajudar a entendre on és el límit entre una entrada permesa que parla d'una persona i una no permesa? On marques tu el límit per considerar qui fa publicitat o promoció amb una entrada a la Viquipèdia i qui no?


Perquè si ets futbolista, encara que siguis de baixíssima popularitat o rellevància, o periodista o cantant o et presentes a les eleccions del Barça, ningú posarà en dubte que algú et creï una entrada i per contra altres persones que en el seu àmbit han fet coses importants són eliminades sense massa explicacions.


Víctor Font i Manté

Lluís Fernàndez i Alà


Oriol Busquets Mas

Rey Manaj

Hiroki Abe


Eduard Voltas i Poll

Joel Díaz


Suu

Frans Cuspinera


Veient aquests exemples ni la carrera professional, ni la rellevància dels seus actes, ni els objectius assolits en el seu camp, semblen condicions indispensables, no?


No insistiré més en la persona que vaig entrar ahir, però si voldria conèixer el teu criteri, em sembla prou "parcial" i mal explicat. No sóc la persona a qui es referia l'entrada, no la poso aquí ja que encara acabarà esquitxada per un tema que ni li va ni li ve.


Senzillament no col·laboraré més, ja que si parlo del que conec i se'm censura, poc em queda per explicar.


No t'ho prenguis com un retret ni una discussió fora de lloc, és senzillament que no ho entenc i no em "sona" gens bé el que veig que passa. Entenc que el mot censurar sona malament, ho sento, no trobo altra manera de dir-ho que no soni tan fort.


Atentament.


PD: ànims, la viquipèdia ha de seguir creixent amb l'ajuda de tots

Docosong (discussiócontribucions)