Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Galactic Thrasher (discussiócontribucions)

Hola,

Gràcies per informar-me, no era coneixedor del tema CI.

Llavors, la meva idea, junt amb la banda, és el.laborar la història i després penjar-la aquí, es pot fer? són ells qui ens poden donar tota la informació verídica i enllaços necessaris per a que sigui el més fidedigne possible.


El que no em queda clar es si he de declarar que tinc CI amb Crisix a la pàgina de discussió de la seva pàgina o a la meva?


Evidentment, la meva intenció és bona i sols volem reflectir l'esdevenir de la banda amb tota la informació que puguem.


Gràcies de nou!.

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Galactic Trasher.

Entenc que ho fas de bona fe, clar, però tenim bons motius per demanar als editors que no editin sobre temes propers a ells. Per exemple, un editor independent no intentaria posar "tota la informació que puguem" sinó només el més important i, sobretot, que es pugui referenciar en fonts fiables. No es poden usar les fonts del propi grup per a referenciar l'article.

En resum: no hauries d'editar aquest article. Si vols col·laborar a la Viquipèdia, tens centenars de milers d'articles on fer-ho i molts pocs on no ho hauries de fer.

Gràcies per la teva comprensió.

Galactic Thrasher (discussiócontribucions)

Hola @Paucabot.

Entenc perfectament el que em dius i així ho faré, espero que puguem mantenir una bona relació i em puguis donar algun cop de mà. De fet sé que hi ha un lloc amb una llista d'articles per revisar, el millor lloc per començar i aprendre!.

Referent al Conflicte d'interessos. Els ho diré al grup i mirarem la manera de com poden tenir una millor representació a la Viquipèdia, igual et demano que em donis un cop de mà, o si saps per on començar, m'ho pots dir per aquí.

Gràcies de nou i t'agraeixo l'explicació.

Paucabot (discussiócontribucions)

D'acord. Si tens dubtes, demana el que faci falta. Ja saps on som.

Respecte del CI, ni tu ni ells us hauríeu de preocupar de l'article. Si ho fessin o ho fes qualque conegut seu, incorrerien en un CI, evidentment. Si volen controlar el que diu el text, la Viquipèdia no és el lloc: la web del grup sí que és el lloc allà on ells haurien de posar les seves energies i mostrar el grup tal com ells volen.