Tema de Usuari Discussió:Medol

Pau Nemo (discussiócontribucions)

Em fa molta il·lusió el teu missatge. Renuncio al premi en favor del següent. El millor premi és haver tingut l'honor de participar. Moltes mercès a tots els voluntaris. A disposar!!

Misterspritz (discussiócontribucions)

Els 10.000 articles vitals

Felicitats @Misterspritz: !

Abans de res, gràcies per contribuir al concurs per crear i millorar 10.000 articles a la Viquipèdia del mes d'agost amb edicions en articles que van des d'Ananda a Śāriputra.

A part de reconèixer l'esforç als tres primers classificats, ens vam comprometre a sortejar-ne un quart entre els no premiats amb més de 500 punts. Així ho hem fet i has estat l'afortunat. T'endús el sorteig del mes d'agost. Es tracta d'una capsa regal d'experiències per viure, sentir i compartir on pots escollir entre restaurants, rutes culturals i natura, entre d'altres. Les activitats proposades són per fer principalment a Catalunya i tens dos anys per escollir la que més t'agradi i gaudir-la.

Ara només cal que ens indiquis a través d'un correu a secretaria@wikimedia.cat on t'ho hem d'enviar. Recordem que aquest regal és possible gràcies a Amical Wikimedia, l'organització independent, formada per voluntaris, que fomenta el coneixement lliure, la llengua i la cultura catalanes.

Aprofitem per animar-te a seguir col·laborant intensament al projecte!

Mira que bé, no m'ho esperava. Em poso en contacte amb secretaria. Salut!

Amortres (discussiócontribucions)

Hola! Com ja vaig rebre un premi el mes passat, renuncio al què em toca, i si us plau, doneu-lo al següent classificat que no n'hagi rebut cap. Moltes gràcies i endavant!

Medol (discussiócontribucions)

D'acord, cap problema.

Resposta a «Els 10.000 articles vitals​»