Vés al contingut

Tema de Viquipèdia Discussió:Asian Month/2021

Jove (discussiócontribucions)

Bon dia F3RaN. Voldria expressar la meva confusió respecte al control de puntuació del viquiprojecte. No em va quedar prou clar que els articles realitzats s'haguessin d'incloure, addicionalment, a una segona llista (Fountain). Donava per fet, que el criteri utilitzat era el hashtag i per això sortia de forma automàtica al panell del projecte.

Dit això, m'agradaria que es tingués en consideració, al còmput final, l'esforç realitzat en la creació de 6 articles més, tots ells valedors dels criteris requerits: Başak Demirtaş, Nûdem Durak, Galina Burdina, Anas Haqqani, Khalil Haqqani, Sirajuddin Haqqani. D'altra banda, se'm va assignar erròniament l'article 82Nyeonsaeng Gimjiyeong, el qual va ser creat i editat per @TaronjaSatsuma. Jo només vaig fer un parell d'esmenes.

Gràcies,

F3RaN (discussiócontribucions)

Gràcies, Jove. Ho sento i m'ho miro aquest vespre. Fountain és un merder perquè ja l'han tancat, fet que no té sentit. Es podria continuar afegint-hi tots els articles creats fins el 30 de novembre, perfectament i tal com es va fer l'any passat. El problema és que nosaltrs no en controlem l'accès. Pel que fa a l'etiqueta de seguiment, no és 100% fiable. A vegades comptabilitza erròniament o assigna malament. En fi, m'ho miro i demanaré que tornin obrir Fountain.

F3RaN (discussiócontribucions)

@Jove ja he contactat al responsable de Fountain per tal que l'obri de nou i s'hi puguin afegir els articles. Mentrestant, he modificat la classificació. Fins ara!

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

Cap problema. Entenc que la màquina va com va. Gràcies pel detall de dir-ho, Jove.

Jove (discussiócontribucions)

Fantàstic @F3RaN, moltes gràcies per les correccions. La propera vegada estaré més atent a la necessitat d'incloure'ls al Fountain. A veure si ara deixen reobrir-lo i es pot deixar constància tal com escau.

De res @TaronjaSatsuma. Em sembla èticament necessari fer aquests gestos. Certament no ho vaig fer quan ho vam parlar perquè a la llista del Viquiprojecte ja et constava assignat a tu, però després amb la confusió que he tingut calia constatar de nou aquest reajustament. Salut!

Resposta a «Sistema Fountain»