Tema de Viquipèdia Discussió:La taverna

Consell davant un possible bloqueig global.

3
Carmallola (discussiócontribucions)

Benvolguts amics, no soc el millor vikipedista del món, però intento fer textos correctes i referenciats, i en la mesura del possible honestos. Sovint, per a evitar problemes empro traduccions d'altres vikis per a completar articles. Mirant el meu historial és fàcil de comprobar tot plegat.

Darrerament he anat treballant la pàgina Estat nació, i especialment la informació referida a Espanya, que he anat redactant i polint. Òbviament pot/deu tindre errors, ningú diu el contrari.

El cas és que se'm va acudir afegir dos linies a tres pàgines (referides a la història de Catalunya, el País Valencià i les Illes) de la wiki espanyola indicant, just sota de la Guerra de successió, que l'estat nació espanyol va començar després de l'anexió de la corona d'Aragó per part de la Corona castellana, aplicant un dels dos procesos de creació dels estats nació, que és la implantació de la llengua i cultura de l'ètnia dominant (en aquest cas la castellana), a vegades agressivament. Òbviament al cap de poc es va esborrar aquesta informació i es va proposar de bloquejar-me (no he mirat si ja ho han fet).

Però ara em trobo que un administrador del wiki espanyol ha proposat un bloqueig global al meu usuari, entenc que per a totes les wikis. Atès que no soc administrador, no puc accedir a les possibles discussions al respecte, i per tant no tinc dret a defensa.

Algú sap si puc fer alguna cosa?

Docosong (discussiócontribucions)
Carmallola (discussiócontribucions)

Un compte titella d'Editant? Per dues frases correctament construides i referenciades que se'm va acudir posar a la wiki espanyola?

I com respondre a això? No tinc defensa. L'únic a aportar són els articles on he participat, o he traduit, penso que raonablement correctes i referenciats. De fet, quan no hi ha referències sovint es tracta de fragments d'articles traduits d'altes vikis, p.e. l'anglesa, on originàriament ja no hi havia refs.

Em sembla una caçera de bruixes, francament.

Resposta a «Consell davant un possible bloqueig global.»