Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Estanislau Fons (discussiócontribucions)

Bon dia. Abans que res, us agraeixo la celeritat amb què heu intervingut el l'article que vaig crear ahir a la tarda. No entenc, però, els advertiments sobre el caràcter de currículum (i no d'entrada enciclopèdica) de la peça, més quan vaig seguir les pautes del llibre d'estil i vaig seguir les d'altres entrades de persones amb perfils de rellevància pública similars, com Lluís Torner i Sabata, que no ha estat qüestionat.

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Estanislau.

En lloc del terme rellevància pública, a la Viquipèdia feim servir un altre concepte anomenat admissibilitat i que és sensiblement diferent del primer i més objectivable. En base a aquest altre concepte, jo hi veig diferències significatives entre les dues biografies: un dels dos té una creu de Sant Jordi i un article a la Gran Enciclopèdia Catalana i l'altre, no. Us recoman la lectura de la política que us he enllaçat més amunt.

Paucabot (discussiócontribucions)

Ara he vist això. Si coneixeu aquesta persona, no hauríeu d'escriure sobre ella, ja que, encara que ho faceu amb la millor de les intencions, podeu perdre una mica la perspectiva (com ja ha passat, per exemple, comparant dos casos que no són comparables).

Més informació a Viquipèdia:Conflicte d'interessos.

Estanislau Fons (discussiócontribucions)

Sí, són col·laboracions antigues (tot i que aquesta publicació va arribar més tard). Fa anys que no fem res junts. Bé, jo no dicto les regles; si creieu que no té lloc a la Viquipèdia, tampoc tinc gaire marge per convèncer-vos del contrari.

Paucabot (discussiócontribucions)

Són dues coses diferents:

  • L'opinió sobre l'admissibilitat de l'article és meva i potser altres usuaris poden opinar diferent
  • El fet de que tu tenguis un CI i que no hauries d'haver escrit el seu article és una cosa més clara i que diria que no admet gaire discussió.

Pau.

Estanislau Fons (discussiócontribucions)

Entesos. Salut!