Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Sobre les categories enter els ocells

6
Resum per Paucabot
Nelo (discussiócontribucions)

Hola. Bon dia. M'he estat rumiant com seria la millor manera d'incloure a Categories els diferents taxons d'ocells. La forma natural és la taxonòmica i és la que fem servir: ordre, família, gènere, espècie. Però hi ha un problema: la norma per la qual el mínim d'articles per categoria són 5. ¿Podria ser que en el cas concret dels ocells (potser també en altres grups animals) el mínim fora 3?. D'aquesta manera un gènere amb dues espècies (i també amb tres) podria estar format per tres articles (el gènere i cadascuna de les dues espècies) i les espècies no estarien disperses en un llistat massa llarg en la categoria corresponent a la família. Únicament els gènere monotípics quedarien al llistat general de la família.

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Nelo. Crec que no serà possible. Et recoman que facis una llegida a les converses de la Categoria:Converses sobre 5ac per entendre la posició de la comunitat sobre aquest tema.

PS. Vares poder llegir el meu darrer missatge a la teva discussió?

Nelo (discussiócontribucions)

1- És una llàstima. Quedaria millor. 2- Sí, clar que el vaig llegir. Pensava que no se m'havia passat cap. Pegaré una ullada.

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Nelo.

No sé si has llegit les converses que et vaig enllaçar. No és que jo estigui en contra d'això (tot i que no ho veig gaire clar), però aquesta decisió, com comprendràs, no depèn de mi. Allà veuràs que hi ha hagut altres propostes de canviar aquesta norma que no han tengut prou consens. Però això no vol dir que no ho puguis tornar a proposar, eh?

Respecte dels interwikis, no en queda cap sense enllaçar. Precisament, t'ho comentava perquè normalment mir de posar interwikis a les categories que no en tenen tot revisant aquesta consulta. Ara mateix, hi ha Categoria:Poeoptera i Categoria:Rhabdornis, però aquestes les ha creat Gerard Viader.

Paucabot (discussiócontribucions)
Gerard Viader (discussiócontribucions)

Eeep! Se m'han colat aquest parell de categories. Estaré més al tanto la propera vegada. Ja està arreglat ;)

Gràcies per les recomanacions Pau.

Salut!