Tema de Usuari Discussió:Docosong

Campionat de Catalunya d'handbol femení

2
Felato (discussiócontribucions)

Hola company. He creat l'article Campionat de Catalunya d'handbol femení. Estic encara afegint informació. Està sent molt complicat trobar dades del campionat i de vegades la informació es dubtosa, però alguna cosa va sortint. Si trobes alguna informació per afegir o millorar, endavant. :)

Docosong (discussiócontribucions)

Gràcies per l'avís @Felato. He fet una primera cerca i sembla una mica difícil trobar més informació. Si trobo que aniria bé formatar correctament les referències, sobretot si tenen autoria o són un apartat d'una notícia més gran. És a dir, que tinguin títol.

En l'hemeroteca del Mundo Deportivo, agafo com a referència la Mari Carmen Hernández (que mereix un article), que majoritàriament és la que se n'ocupà de les notícies de les competicions femenines durant la dècada de 1960 i 1970. Per exemple, de vegades pots trobar un article monogràfic d'un esport concret o una entrevista d'una jugadora. Però, vaja amb calma s'anirà completant taules com Campionat de Catalunya d'hoquei sobre herba femení o Campionat de Catalunya d'hoquei sala femení. Ànims!

Resposta a «Campionat de Catalunya d'handbol femení»