Tema de Usuari Discussió:Yuanga

Manelqueraltutrilla (discussiócontribucions)

Per què has revertit les meves modificacions recents?

VerusPhoebusApollo (discussiócontribucions)

@Yuanga ja ho va exposar a la discussió oberta fa un mes: es tracta de Conflicte d'Interessos i va en contra de les normes de la Viquipèdia editar la pròpia autobiografia. Suposo que deu haver sigut per això que t'ha revertit l'edició.


Seguint el desig que vas expressar fa un mes, també, n'he proposat l'esborrament amb la possibilitat que l'article pugui passar a la teva pàgina d'usuari.

Manelqueraltutrilla (discussiócontribucions)

Què significa "que l'article pugui passar a la teva pàgina d'usuari"? "Italo Calvino" era el meu usuari anterior, però el correu associat el vaig eliminar. Com que no podia recuperar la contrasenya, vaig crear l'actual. Salut!

VerusPhoebusApollo (discussiócontribucions)

Bàsicament, que em pensava erròniament que podria ser possible que l'article s'eliminés de l'espai principal, en el qual hi ha els articles, i que es podria assignar al teu espai d'usuari. Pel que m'han comentat fins ara, això no s'ha de fer.

Si tens més preguntes sobre el tema, pots evidentment participar a la discussió i els administradors i gent amb més autoritat sobre el tema et podrà assessorar.

Manelqueraltutrilla (discussiócontribucions)

Merci per la resposta. Si no compleix amb les normes, aquesta pàgina s'hauria d'esborrar, evidentment. La de la GEC no sé quan ni qui la va crear. Personalment, m'agrada passar desapercebut, per la qual cosa, procuro no fer cap mena de promoció, ni literària ni laboral ni xarxes, etc. Salut!

Resposta a «Canvis»