Tema de Viquiprojecte Discussió:Còmics 2024

Jordides (discussiócontribucions)

Bon dia. Agrairia que algú m'ajudés amb el tema de les puntuacions perquè desconec com funciona. Soc nou en això de la Viquipèdia i no sé si em toca a mi autopuntuar-me i en base a quina mena de criteri o si despèn d'algun altre factor extern. Vaig entrar un article ahir que es troba pendent de puntuació. Gràcies.

F3RaN (discussiócontribucions)

@Jordides i per cert, moltes felicitats per participar per primera vegada a aquest viquiprojecte! T'animo a continuar editant i si tens més dubtes o comentaris, jo o qualsevol usuari amb més experiència et podrem ajudar. A disposar.

Jordides (discussiócontribucions)

Moltes gràcies. :-)

F3RaN (discussiócontribucions)

Hola @Jordides, gràcies pel teu comentari. Sí, en principi el viquiprojecte està pensat perquè cada usuari afegeixi els seus propis articles amb els punts corresponents. Els criteris de puntuació estan ben descrits. Bàsicament, cal tenir en compte si és un article nou, quants octets té (informació que es veu a la pestanya de l'historial de l'article) i si té punts extres. El jurat/coordinació es limitarà a verificar-ho al final del viquiprojecte, si cal, modificant els punts pertinents. Per cert, per aquest motiu els resultats es publicaran previsiblement cap al 5 de maig, malgrat que el viquiprojecte finalitza el 28 d'abril. Per tant, preguem paciència. Si necessites ajuda o no ho tens clar del tot ho dius. I si vols, avui al vespre puc comptabilitzar els teus punts, ho reviso i els afegeixo. Gràcies.

Jordides (discussiócontribucions)

Merci F3RaN. Espero en sortir-me'n, i t'agraeixo molt la teva disposició.

Resposta a «Puntuacions»