The Beautiful People (lluita lliure)

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
The Beautiful People
Dades biogràfiques:
Sobrenoms: The Beautiful People
Velvet-Love Entertainment
Naixement: Angelina Love (13 setembre 1981)
Toronto, Canadà Canadà
Velvet Sky (2 juny 1981)
New Britain, Estats Units Estats Units
Residència: Toronto, Canadà
Waterbury, Estats Units
Alçada: 1'68 m., 1'65 m.
Pes: 54 kg., 57 kg.
Marca: TNA

The Beautiful People és un equip de lluitadores professionals que treballa per la Total Nonstop Action Wrestling (TNA). Les integrants del grup són Angelina Love i Velvet Sky. En aquest grup cal destacar cinc Campionats Femenins, tres per part d'Angelina Love i dos de Madison Rayne; també han posseït dos Campionats Femenins en Parelles, un posseït per Velvet Sky, Lacey Von Erich i Madison Rayne, i l'altre per Angelina Love i Winter.

El grup va ser fundat per Angelina Love i Velvet Sky l'any 2007. El 5 de març de 2009 es va unir a elles Madison Rayne, qui va ser expulsada del grup pero posteriorment va tornar a ser acceptada, després que Angelina Love hagués d'abandonar l'empresa per problemes de migració. L'1 d'octubre es va unir al grup Lacey Von Erich. El 19 d'agost de 2010 Velvet Sky es va tornar a aliar amb Angelina Love reunint-se com les membres originals després de començar un feu amb Madison Rayne i que Lacey Von Erich finalitzés el seu contracte amb la companyia.

Història[modifica | modifica el codi]

2007 - 2008[modifica | modifica el codi]

Al principi aquest grup es va anomenar Velvet Love Entertainment, posteriorment van canviar de nom a The Beautiful People quan es van tornar heels en una edició el 13 de3 març quan es van oferir a maquillar a Roxxi només per atacar-la després.

2009[modifica | modifica el codi]

En el PPV Lockdown, Angelina Love, acompanyada per Velvet Sky va derrotar a Awesome Kong i Taylor Wilde guanyant el seu primer Campionat Femení de la TNA. En el PPV Sacrifice va derrotar a Awesome Kong després de ruixar-li els ulls amb un spray, retenint el campionat. Pos després va començar un feu amb Tara contra qui va retenir el campionat en el Slammiversary. El 24 de juny va perdre el campionat enfront a Tara.

A Victory Road va tenir una revenja i va aconseguir guanyar-lo per segona vegada. Posteriorment es va unir al grup Madison Rayne, qui fou expulsada del grup després que Angelina perdés el seu campionat.

Durant el torneig dels campionats femenins en parelles Angelina Love va haver d'abandonar l'empresa per problemes de visat; de manera que a la final va ser reemplaçada per Madison Rayne, després que aquesta fes les paus amb Velvet Sky, però van ser derrotades per Sarita i Taylor Wilde.

L'1 d'octubre van oferir disculpes a Sarita i Taylor Wilde només per poder atacar-les després, les campiones es van defensar però en aquell moment Lacey Von Erich va intervenir convertint-se en membre del grup.[cal citació]

En el PPV Turning Point s'enfrontarien a la campiona femenina ODB i a les campiones en parelles (Taylor i Sarita) amb tots els títols en joc, però van sortir derrotades.

2010[modifica | modifica el codi]

En la primera lluita de l’any van lluitar pels campionats femenins en parelles, sent derrotades per Awesome Kong i Hamanda. Aquella mateixa nit, Angelina Love, qui es trobava entre el públic va atacar a les tres membres del grup, començant un feu amb Velvet Sky per haver-la reemplaçat.

El 8 de març Velvet i Madison Rayne van derrotar a Angelina Love & Tara i a Taylor Wilde & Sarita guanyant els vacants campionats femenins en parelles. Van invocar la freebird rule per aferir a Lacey Von Erich com a campiona.[cal citació]

En el PPV Lockdown Madison Rayne i Velvet Sky s'enfrontaren a Angelina Love i Tara en un combat on tant els seus campionats femenins en parelles i el campionat femení que posseïa Angelina en aquell moment estaven en joc; van retenir els campionats i Madison Rayne va guanyar el campionat femení, ja que va ser qui va cobrir a Tara.

Madison Rayne va defensar exitosament el campionat femeni en dues ocasions. En el PPV Victory Road es va pactar una lluita posant el joc el títol de Madison i la carrera d'Angelina; amb l'estipulació de que si algun altre membre de The Beautiful People intervenia a la lluita perdria em campionat automàticament; durant la lluita va intervenir una motorista misteriosa, cosa que va provocar que Madison perdés el campionat. Tot i això, la següent setmana li va ser retornat el títol, ja que es va demostrar que la motorista no era membre del grup, aquesta situació va crear tensió entre Madison Rayne y Velvet Sky. Més endavant Velvet Sky i Lacey Von Erich van perdre els campionats femenins en parelles enfront a Taylor Wilde i Hamanda, per una distracció de Madison.

El 12 d'agost Madison va perdre el campionat femeni enfront a Angelina Love. La setmana següent Madison no va aconseguir recuperar el campionat, ja que Velvet va acudir a ajudar a Angelina, canviant a face, després de ser insultada per Madison. Durant aquest fet Lacey Von Erich va ser lesionada. Velvet Sky va tornar a fer equip amb Angelina Love, començant un feu amb Madison Rayne i la motorista misteriosa, qui va resultar ser Tara.

Ambdues parelles van reclamar el nom de Beutiful People, cosa que va portar que el 6 d'octubre s'enfrontessin en un combat pels drets del nom, guanyant Angelina i Velvet, reunint-se com les membres originals.

En el PPV Bound for Glory hi va haver un combat per el títol femeni entre les dues integrants del grup, Madison Rayne i Tara, on va debutar Mickie James, fent d'àrbritre, Angelina va perdre el títol en aquest combat contra Tara.

El 6 de desembre (televisat el 9) el campionat femeni en parelles va quedar vacant; cosa que va fer que s'iniciés un torneig per definir a les noves campiones. Aquell mateix dia Velvet i Angelina van derrotar a Sarita i Daffney en els quarts de final. En la final el 23 de desembre Velvet va ser atacada per Sarita, per la qual cosa no va poder lluitar, per tant, Angelina va sortir a lluitar sola contra Madison Rayne & Tara. Pero durant el combat Winter va aparèixer i es va unir a Angelina en la lluita i va cubrir a Tara convertint-se junt amb Angelina en les noves campiones en parelles; aquest fet va molestar a Velvet, ja que Angelina va permetre que fos subsituida per Winter.

2011[modifica | modifica el codi]

A principis d'any Angelina i Winter van retenir els campionts femenins en parelles enfront a Tara i Madison Rayne gràcies a la intervenció de Mickie James. El 28 de gener Velvet Sky va tenir una discussió amb Winter, ja que acusava aquesta última d'intentar dissoldre el grup.

El 13 de març Angelina Love i Winter van perdre els campionats en parelles femenins enfront a Sarita i Rosita quan Sarita va usar un objecte il·legal per aconseguir la compta. Després del combat Winter va culpar a Velvet Sky de la derrota.

El 24 de març Winter va aconseguir el control sobre les accions d'Angelina Love quan va impedir que ajudés a Velvet Sky, quan aquesta fou atacada per Rosita i Sarita.

El 7 d'abril les dues integrants del grup van tenir una oportunitat per als Campionats Femenins en Parella però van ser derrotades per Rosita & Sarita quan va aparèixer Winter i va fer que Angelina Love ataqués a Velvet Sky.

El 28 d'abril les dues integrants del grup es van enfrontar en un combat on Angelina Love va sortir victoriosa. El 5 de maig Velvet Sky & Kurt Angle van derrotar a Angelina Love, Winter & Jeff Jarrett.

Campionats i triomfs[modifica | modifica el codi]

 • Pro Wrestling Illustrated
  • Nº 23 en el PWI Female 50 al 2008 - Velvet Sky
  • Nº 2 en el PWI Female 50 al 2009 - Angelina Love
  • Nº 19 en el PWI Female 50 al 2009 - Madison Rayne
  • Nº 23 en el PWI Female 50 al 2009 - Velvet Sky
  • Nº 2 en el PWI Female 50 al 2009 - Angelina Love
  • Nº 2 en el PWI Female 50 al 2010 - Angelina Love
  • Nº 6 en el PWI Female 50 al 2010 - Madison Rayne
 • Pro Wrestling Report
  • Female Wrestler of the Year (2010) - Madison Rayne

Enllaços externs[modifica | modifica el codi]