Usuari:88.26.171.31/Thriller Bark

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

{{FR|data=pàgina d'usuari}

Thriller Bark és el vaixell més gran del món de One Piece. En primera instància, Thriller Bark sembla una esgarrifosa illa. És vist per primera vegada al capítol 443 (Manga), just quan la banda del Barret de Palla es separa de Brook.

La forma de Thriller Bark és una closca rodona. El centre d'aquest està connectat a tot el vaixell mitjançant unes enormes cadenes. Aquest centre és el pal, que resulta ser una mansió en la qual, a la torre més alta, hi ha el mateix Gecko Moria. Dins d'aquest pal també hi ha les habitacions de l'Absalom, la Perona i el laboratori del doctor Hogback, a més d'una habitació on s'allotgen a les víctimes de la "sorpresa Zombie".

La resta de Thriller Bark és un bosc i una mena de ruïnes, de manera que es crea l'ambient de "suspens" (thriller). Al bosc principal es troba el jardí meravellós de la Perona, i en un bosc una mica més amagat, hi ha els Pirates Rolling.

L'últim que se sap d'aquest vaixell és que va ser pràcticament destruït quan Kuma va llançar el seu atac "Bear Shock". Encara que en el capítol 486 encara es troba habitable, però només com illa, ja no com a vaixell.


Persones misterioses del Thriller Bark[modifica]

A Thriller Bark existeixen els anomenats "4 persones misterioses" pel fet que són els únics humans en tota l'illa (a excepció dels que s'amagaven al bosc) que són: Doctor Hogback:És un doctor molt famós en el món de One Piece. Segons Chopper, era un metge únic, capaç en el passat de curar a tantes persones, com hi ha estrelles al cel. Un dia, va desaparèixer misteriosament de la mirada pública, causant tumult en la comunitat mèdica. Quan va arribar a Thriller Bark, la Nami, l'Usopp i en Chopper el van trobar a la mansió-pal, acompanyat de Victoria Cindry, i aquest els va explicar, especialment a Chopper, que la raó per la qual havia desaparegut era perquè en aquesta illa planejava fer una investigació sobre la vida i la mort experimentant amb zombies. Tanmateix, després es revela que això era una mentida per tapar les seves veritables intencions, o més aviat, les seves veritables funcions. Era subordinat de Gecko Moria, al qual se li va unir deu anys abans, amb la intenció de crear un exèrcit de zombis i convertir-lo en el rei pirata.

En Gecko Moria i ell van fer un tracte: si ell s'unia a en Moria i creava zombies gràcies a les habilitats d'aquest, ell aconseguiria a Victoria Cindry, una actriu famosa de la qual va estar enamorat i que quan se li va declarar aquesta el va rebutjar rotundament. La consumació d'aquest tracte es va donar amb la promesa de crear l'Ozu, un Zombi Especial creat a partir de les restes d'un poderós i gegantí dimoni del país del gel; a canvi, Mòria va aconseguir el cadàver de Victoria Cindry. Hogback va fer un zombie de Cindry amb l'ombra d'una dona que odiava al seu marit i li llançava plats (fent la característica "habilitat" de Cindry). Això va fer la gran felicitat de Hogback, ja que ara tenia poder absolut de l'actriu-zombie.

En assabentar d'aquesta situació de tornada al Thousand Sunny, en Chopper es va enfurismar i quan la banda del barret de palla va contraatacar Thriller Bark, Chopper es va enfrontar a en Hogback i a Cindry.

Després que Hogback va capturar a en Chopper i la Robin, en Chopper es va alliberar i va tenir una forta discussió amb Hogback, fent un duel verbal. Mentre la Robin enfrontava a Cindry, intentant fer reaccionar a la zombie, en Chopper li reclamava a Hogback el perquè jugava amb la vida i la mort d'una persona. Hogback li va explicar la seva història, i tot seguit, va ordenar a Cindry a llepar el terra. Això va enfurir encara més a Chopper, qui el va sostenir dels braços, i utilitzant les habilitats de Robin, el va estavellar contra el sostre i el va llançar a terra.

En Hogback va sortir gairebé il·lès d'aquest atac, atrapat en unes roques, però quan es va despertar el Zombie Especial, l'Ozu, aquest el va aixafar amb el peu, malgrat els intents per ordenar-li que no ho trepitgés. Hogback ha fet la seva última aparició més en el capítol 486 del manga, ha fugint de Thriller Bark juntament amb Absalom i en Gecko Moria.

L'Absalom:Anomenat "Absalom el cementiri", és un dels subordinats d'en Gecko Moria i un dels Zombies Generals. A primera vista sembla un zombie però la major prova en cas contrari és el fet que el seguís viu quan Gecko Moria reuneix totes les ombres de Thriller Bark, ja que es tractava d'una unió de cadàvers dels animals més pesats i poderosos, com un elefant i un lleopard, entre altres. Conegut per ser un pervertit al punt que els seus propis subordinats en diuen "pervsalom", primer es va presentar com un home invisible, habilitat donada per una Fruita del diable, en concret, la Suke-Suke no mi (Suke significa "transaparencia, encara que també es refereix a Sukebe de pervertit). Utilitzant aquesta habilitat va espiar mentre es banyava Nami. Més tard la va raptar amb la intenció de convertir-la en la seva núvia. Quan en Sanji es va assabentar d'això, es va posar vermell de fúria i va anar a enfrontar. Arribant a Thriller Bark, enSanji confondre per un moment la Nami amb una deessa, la qual cosa també va fer Absalom. Amb això va començar el duel entre Absalom i Sanji, sortint guanyador aquest últim. En Sanji va revelar en aquest duel que un dels seus màxims desitjos era trobar la fruita del diable que l'Absalom menjar, ja que també volia espiar les noies, encara que calia perdre l'habilitat de nedar. L'Absalom es va recuperar de la derrota de Sanji, però la Nami li va donar un cop més per assegurar que fos derrotat.

Igual que Hogback, està fugint de Thriller Bark amb en Gecko Moria arrossegant-lo.

La Perona: és un dels subordinats de Gecko Moria. Té els cabells d'un color rosa, porta unes mitges de ratlles blanques i negres i sempre porta un paraigües. Un dia anava caminant i es va trobar una Fruita del Diable en concret la Hòro-Hòro no mi (Hòro fa referència al riure dels fantasmes) tenint així el poder de desanimar qualsevol que li travessi un dels seus fantasmes.

Més informació[modifica]