Usuari:Anastasia Kozhemyakina012/Slither.io

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Slither.io és un videojoc publicat el 30 de març de 2016 per la companyia Thorntree Studios.[1] La perspectiva del joc és top-down, un angle de cámera que mostra al jugador l'àrea circumdant des de dalt.

La seua versió per Android e iOS ha sigut publicada en la mateixa data que en el PC.[2]

Jugabilidad[modifica]

El jugador comença amb una serp petita i l'objectiu és ser el més gran de tots. Per aconseguir aquest objectiu, el jugador ha de moure la seva serp per a menjar-se als petits punts de colors, a més de menjar-se a altres serps, envoltant-les o posant-se en el seu camí amb el turbo, que és l'acceleració de la serp per a arribar més ràpid a les seues preses.[3]

Slither.io té 4 entitats: Pèl·lets, les serps, els Pèl·lets il·luminats i els Pèl·lets de las serps.

  • Pèl·lets: els aliments que se dispersen pel mapa i quan te'ls menges, la longitud de la teva serp creix un 1 més de longitud.
  • Els gusans o serps: són controlades pels jugadors. Les serps de major i de menor mida poden ser aniquilades rodejàndoles fins que se queden sense espai o posant-se en el seu camp de visió per a matar-les i així poder menjar-les, si ets més gran, aniràs més lent fins i tot amb el turbo. Al matar als teus oponents, aquests es convertiran en boles de llum que t'augmenten 11 de longitud cada una.
  • Pellets iluminats: són uns Pèl·lets que se mouren per tot el mapa que t' aumenten 10 de longitud en la teua serp.
  • Els pèl·lets: de les serps, són els Pèl·lets que deixen les serps al usar el turbo, aquests t'aumenten 1 de longitud.

Actualitzacions[modifica]

Slither.io s'ha llançat el 30 de març de 2016 per Thorntree Studios. Thorntree Studios ha continuat actualitzant el joc perquè aquest siga més real i interessant.

En el mateix dia s'ha llançat Slither.io per a iOS i per a Android. La versió d'iOS es compatible amb Iphone, Ipad i Ipod Touch.

El 13 d'abril de 2016 s'ha llançat la primera actualització que van a crear en equip, més colors de serps, comptador de les vegades que has mort, indicador de ping, chat en totes les sales i van arreglar el problema de connexió.

Recomendació[modifica]

Referències[modifica]

  1. «slither.io on the App Store».
  2. «Slither.io tops free iPad charts in the UK».
  3. Brandt Ranj. «Slither.io». Business Insider, 30-04-2016.