Usuari:Ashlar85

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola a tots

Prefereixo mantenir l'anonimat així que seguiré dient-me Ashlar85. El nom ve d'un personatge creat l'escriptora nord-americana Anne Rice, Ashlar Tempelton, que apareix a la novel·la Taltos. El 85, simplement, és l'any que vaig néixer.

A més de viquipedista, sóc veterinari i tècnic de seguretat alimentària.

Jo a la Viquipèdia[modifica]

Què hi faig?

  • Aprenc com funciona la Viquipèdia.
  • Completo articles sobre temes que domino o als quals sóc aficionat, en tinc molta informació o sé com obtenir-la de manera fiable.
  • Realitzo traduccions al català de pàgines en anglès, francès, portuguès i italià. També trec informació d'algunes viquipèdies especialitzades en certs temes.

Els meus objectius a la Viquipèdia[modifica]

  • Col·laborar en el màxim d'articles, sempre depenent del temps que disposi i dels coneixements que tingui sobre el tema, sempre respectant els altres usuaris i les seves modificacions.

Biografía[modifica]

Qui sóc?[modifica]

Vaig néixer el 1985 a Arenys de Mar, al Maresme. Vaig cursar els estudis primaris i secundaris en la mateix població i després em vaig llicenciar en Veterinària i vaig cursar un postgrau en Seguretat Alimentària a la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant els meus anys d'estudis i de feina he residit a Cerdanyola del Vallès, Bellaterra, Lleida i vaig passar sis mesos a les illes Açores.

Les meves aficions[modifica]

La meva afició principal és la lectura. Llegeixo novel·les de pràcticament tots els gèneres i llibres d'altres tipus, a més d'articles científics sobre la meva professió. També m'encanta anar a caminar, fer excursions i el cinema. Des de petit sóc un gran aficionat als còmics, sobretot als d'origen japonès.