Usuari:Brendaheydi/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Young Killer
Nom real  
Jorge González Villar
Naixement  
 3 d’Octubre de 1994 (19 anys)

Origen  
 En Tenerife (Illes Canàries)
Ocupació  
 Cantant, Compositor,  (escrivia poesies)
Informació artística
 
Generes  
  Rap i R&B
Instrument  
  Veu.
Artistes relacionades  
  XRI, Sáik, Critika y CHK
 Web
  Lloc Web  
  http://www.youngkillermusic.com/



1. Biografia[modifica]

Jorge González conegut com (Yong Killer) de Tenerife, 3 d'Octubre de 1994. És un cantant de Rap i R&B i compon les seves pròpies lletres.


2. Els Primers Anys[modifica]

Jorge González va néixer el 3 d’Octubre de 1994 en Tenerife (Illes Canàries). Té un germà major que és diu Alexis, que es van criar en el barri de SC de Tenerife OFRA. Els seus pares sempre han estat lluitant per treurel’s endavant , no eren rics ni pobres.

Des de petit ha sigut una persona extravertida i molt energètica. Amb 8 anys, a l'escola, li encantava escriure poesies, coses d'amor, bestieses.


3. Carrera Professional[modifica]

Va ser una gran influència per a la gent de les Illes Canàries respecte al que va ser la motivació de gravar ells mateixos a casa seva, va ser "Gos Flac" amb el seu tema "Ofra Sin Ley". Amb 11 anys va tenir la curiositat d'experimentar amb un amic "El Puma" amb el que va gravar una cançó des de casa, gravant així la seva primera cançó l'any 2006 que es titulava "En el amor no hay condición". La motivació del que era escoltar després d'uns cascos arreu sempre va anar augmentant i mai va parar de lluitar pel que va voler, que era la música, la música que el feia sentir bé i seguir endavant amb els seus propòsits.

Va conèixer molta gent amb el pas dels anys a través de la música , 2007,2008 ... fins que va arribar a 2009 amb una cançó que el va donar a conèixer sense ni tan sols saber-ho, "Las cosas cambian " al costat de Miriam . Després d'aquesta cançó que va obtenir 1.000.000 de reproduccions a Tuenti ell deia , NO M'HO PUC CREURE ! , I sincerament , tot i que segueix sense creure's res del que em va passar.

L'any 2010, va conèixer a molts més amb grans artistes , però sobretot grans companys ; XRIZ , Saik , Crítika i CHK , amb els que va compartir el seu primer videoclip , és clar que " substituïm " a " Crítika " per " Ermétiko " en aquesta cançó que es va anomenar " Mírame ahora" ( Crítika estava de viatge en aquest mes pel que no va poder sortir en la cançó per aquest motiu) . Igual que amb " Las Cosas Cambian " ningú imaginava que aquest videoclip tingués tantes reproduccions igual que crítiques de la gent . Malgrat " el negatiu " d'aquest videoclips , van sorgir diversos camins per a ells , cadascú va escollir el seu camí.


4. Discografia[modifica]

Young Killer té una àmplia discografia musical amb els discos i l’àlbum "Me doy cuenta" (2012) - Col·leccionant moments (2011) - Sense Maquetes (2011) - Young Killer (2010) - aquí pots veure tots els discs Discografia Young Killer. On destaquen les cançons de musica i singles amb la seva millor amiga - "Quiero que seas tú"- Puro amor - Eres el Único - Véte de mi vida - Las cosas cambian - Me doy cuenta feat. Crítika - Todo fue un sueño -.

Aquestes són les Cançons de Música més visitades:

1.- Quiero que seas tú

2.- Mi mejor amiga

3.- Puro amor

4.- Eres Lo Único

5.- Lo que eres para mi

Aquests són els àlbums de young-killer:

- Me doy cuenta (2012)

- Coleccionando momentos (2011)

- Sin Maquetas (2011)

- Young Killer (2010)

5. Enllaços Externs[modifica]

http://www.quedeletras.com/biografia-young-killer/biography-young-killer.html

http://www.youngkillermusic.com/