Usuari:Evilmeow

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Hiragana
Aquest viquipedista forma part del Viquiprojecte Estudiants.

I tu que penses?{{Toros No|a}

Maria

Aquest viquipedista és verge.

Cristina

Aquest viquipedista és bessons.





CINEMA BIZARRE[modifica]

Cinema Bizarre és un grup alemany format per cinc nois (Yu, Shin, Strify, Luminor i Kiro) amb influències del visual japonès. Es van trobar en un fòrum de Màniga el 2005 i després de parlar molt de música es van decidir a formar un grup, que ha debutat en el 2007. La seva música és una suau barreja de Rock Finlandès i Visual Kei acompanyada d'alguns sons electrònics. Finalment i a finals del 2007 es va posar a la venda el seu primer single , Love Songs (They kill em,, tenint un enorme èxit en el seu país i endinsant-se a gran velositat a la resta de paisos europeus. I finalment, fa tan sols dues setmanes el seu album de debut, "Final Attraction" va veure la llum acompanyat d'un immens nombre de vendes



Biografia[modifica]

Strify

Strify és el vocalista del grup té 18 anys i va neixèr el 20 d'agost de 1988 en Villingen-Schwenningen (Baden-Württemberg). La seva alçada és 1,78m, va estudiar a l'Escola Secundària 12.Klasse (Per CB interromput). Li agraden els animals i per aixó té una mascota anomenada Boig(Tamagotch). Els seus entreteniments són: veure pel-licules de Tim Burton, llegir mànga i cantar.



'Kiro'

El seu nom real és kristian i te 20 anys, va neixèr el 11 de gener de 1988 a Birkenfeld.Actualment viu a Berlin amb els seus companys del grup. La seva alçada és de 1,65m. Està graduat en econòmia. Els seus entreteniments són: escoltar música, anar de festa,veure pel·licules i dormir.


'Yu'

El seu nom real és Dirk i té 20 anys, va neixèr el 29 de desembre de 1988 a Sulirgen. La seva alçada és 1.78m. El seu menjar preferit és el Sushi i els seus grups :The Gazette, Hide , Miyavi, Alice Nine, Ayabie, Charon. Els seus hobbys són tocar la guitarra, escoltar música, llegir manga i les dones.




'Shin'

El seu nom real Tim és el bateria del grup va nèixer el 12 de desembre de 1989 a Berlín. La seva alçada es de 1.75m. Les seves pelicules preferides són: the ring, scary move, the grudge, lost in translation, final fantasy vII i els seus grups; dir en grey, sadie, girugamesh, the gazzette, moi dix moi, t.a.t.o. Els seus hobbys són els amics i els concerts.




'Luminor'

El seu nom Luminor té 20 anys va nèixer el 22 de març de 1985 a Neunkirchen (Saarland). La seva alçada es de 1,84m.En el grup fa de cantant Instrument: teclats, cors. Les seves aficions són escriure les lletres de les cançons i poemes.