Vés al contingut

Usuari:Mataroaldia

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Objectiu Paki[modifica]

Objectiu Paki és el primer concurs de talents musicals de Catalunya. Un programa de totes les televisions locals de Catalunya i La Xarxa. El projecte va néixer el 2020 de l'aliança entre el Casal de joves de La Paki i els col·laboradors de Televisió Cardedeu, amb el suport de desenes de comerços i entitats del municipi, però després de tres edicions s'ha anat fent cada vegada més gran. En aquest Talent Show 10 concursants seleccionats a través d'una fase de càsting, han de mostrar les seves capacitats musicals. A les diferents gales temàtiques proposades pel concurs, els concursants interpretaran diverses peces musicals per tal de mantenir la seva participació, que dependrà de la salvació del jurat i dels vots del públic. A cada programa haurem d'acomiadar algun d'ells, fins a conèixer el nom del guanyador/a a la gran final. Durant el concurs es podran veure diferents actuacions segons la temàtica de les gales: Anys 90, bandes sonores, Eurovisió, reptes...

Premis[modifica]

La persona guanyadora rebrà com a Premi l'enregistrament de tres singles en l'estudi de so professional designat per Crea Music, així com la difusió d'aquest primer single a través de les xarxes socials, plataformes digitals i l'enviament a emissores de ràdio. A més tindrà l'opció d'actuar en un concert a l'escenari del Polvorí a la Festa Major 2023.

Concert[modifica]

Després de la finalització del concurs, Objectiu Paki realitza un concert a l'Auditori de Cardedeu el 15 de juliol amb tots els concursants, on es podran veure tant actuacions ja vistes al programa com de noves, duos, trios, etc.


"Vola"[modifica]

Objectiu Paki 3 te cançó exclusiva interpretada pels concursants de la edició gràcies al grup Enderrock. Aquesta cançó és escrita per la directora del programa Maria López Rovira i Ramón José Hernández de Crea Music. Es pot escoltar a totes les plataformes com a "Vola" d'Objectiu Paki.

Xarxes socials[modifica]

Instagram: https://instagram.com/objectiupaki?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Tot el contingut del programa: https://laxarxames.cat/home

Vola: https://open.spotify.com/track/4S0hqW9guccDLUO6bTOaec?si=0fe6809f4afc4015 /Categoria:Concursos