Usuari:Mserrano

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Manuel Serrano Montejano
Data de naixement 10 de agost del 1990
Lloc de naixement Palma de Mallorca.
GUSTOS
Un hobbi Jugar al RO
Una afició BIKE CROSS
Una pel·li SAW2
Un esport Taekwondo
el meu cantant preferit Eminem, amb el videoclip Stan



El meu barri[modifica]

Ola que tal,com jo e dit abans em dic Manu i visc a Palma al barri "Es Forti". Es forti es un barri com qualsevol hi viu molt bona gent,no es gens conflictiu pero a vegades hi ha cualca baralla de adolescents lo mes normal xDD, i aquest barri es un dels millors per jo. Te una situació molt bona perque esta devora del centre i pots anar a peu a totes parts!!xD.


Te 1 Plaza (un mercat), alla hi va molta gent els disabtes i dilluns, dimarts... Lo que no m'agrada q no te molts parcs per anar a passetjar; te unes cuantes plazoletes avon van els nins petits a jugar i sempre estan molestant a les persones majors xDD.

Ca meva esta devora de tot com vos e dit avans, per aixo quan arriba l'estiu vaig a l'avenida argentina a prendre uns granizatas de llimona que estan molt bons. Les tendes que hi ha devora ca meva son ferreteries, zapateria, merceria, tenda d'animals, farmacia... lo mes normla per viure en bones condicions xD.


Bono aqui esta un mapa de la meva zona! Yo estic en Son espanyolet!! xD

Son Espanyolet es una zona que es demana molt per viure per la seva situació, Hi ha molta venda alla, tambe, hi ha gimnasos

Viquipedista pirata Aquest viquipedista és pirata.
Aquest usuari és dolent.


Aquest viquipedista és lleó.