Usuari Discussió:80.39.162.102

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Deixa que el nouvingut s'explique. –Pasqual bústia 18:11, 5 jul 2006 (UTC)

Pareix que dedueixes que no pensa aportar res més als articles, jo no ho sé. –Pasqual bústia 18:41, 5 jul 2006 (UTC)
Què és aixó de novo i liminar? xD
Jo pense que primer s'ha d'explicar, sinó es podria perdre un potencial usuari. –Pasqual bústia 18:48, 5 jul 2006 (UTC)
Ja que saps tant d'imatges que em pots dir de les que he penjat jo, almenys d'estes dues:
Per què ningú m'ha dit mai res. –Pasqual bústia 19:22, 5 jul 2006 (UTC)

Vandal[modifica]

Mira aqui l'unic vandal que hi ha ets tu. si? Jo vaog penjar aquestes fotos i se per què les poso com a Ús legítim. així que deixem-ho estar

--Hugoaes 18:52, 5 jul 2006 (UTC)

No tries tu què és o no fair use. Això ho tria la llei. Una imatge fair use ha de ser una imatge intrínseca del que es descriu com ara una caràtula, pero no una imatge feta per qualsevol atre sobre el mateix tema, per què això és infringir al llei. No tens drets sobre aquestes imatges i no pots decidir tu quina és la llicència que tenen.

Pero que estas dient? Aquestes imatges són descriptives d'una activitat, de la que l'Església Ortodoxa romanesa i per tant no crec que estiguin incomplint les lleis. No es pot anar posant etiquetes de les imatges carregades per altres i sabent perquè les utilizten. Amb ús legítim aquestes imatges no s'imcompleix cap llei, ja que serveixen per ilustrar molt bé l'activitat de l'organisme de qui són propietat, tal i com diu l'etiqueta, que no es un altre que l'Església Ortodoxa romanesa.

--Hugoaes 18:59, 5 jul 2006 (UTC)

Ja se el que posa a la wikipedia en anglès i et puc assegurar que totes, totes, totes, totes les fotos són propietat de l'Església Ortodoxa Romanesa i nomès serveixen per ilustrar i donar a conèixer l'activitat d'aquesta institució, per tant no crec que sigui plagi. Ni plagi ni cap delicte pel què vinguin i em detinguin ni denunciin el projecte wikipèdia. Pots estar tranquil

--Hugoaes 19:15, 5 jul 2006 (UTC)

Mira es un questió de interpretacions. Tu no saps que quan vaig penjar les fotografies, mira les dates, no sabia com anava ben bé i li vaig possar Captura de pantalla pensant que era la millor opció. Em vaig equivocar però no vaig caure en canviar-ho. Avui un company que desconeixia el tema ha posat un plantilla que crec que no és la correcta. Jo que vaig penjar les fotos ho he modificat i he adecuat la classificació de les fotografies a Ús legítim, que és el seu ús correcte i no s'entra en cap plagi. Tu interpretes que no i jo que si, ja que serveixen per ilustrar una activitat o l'activitat del seu autor i propietari, que és l'Església Ortodoxa Romanesa. Si no fos així, per exemple utilitzes aquestes imatges per il·lustrar la història de Romania si que seria un ús no adequat. Però no és el cas. Per la meva part ja esta tot dit i no puc ni vull dedicar més temps en discussions que no aporten res a mi i resten la meva dedicació a fer articles que és el que fa crèixer la Viquipèdia en català.

--Hugoaes 19:23, 5 jul 2006 (UTC)

Mes imatges[modifica]

Insistisc, que en dius de les meues imatges? Vaig estar calcant els límits per poder obtindre un mapa totalment verge, em va costar moltes hores de treball, si sé que van ser útils podria repetir-ho per altres articles, però si és en va, no tinc ganes de mullar-me d'aquestes maneres. –Pasqual bústia 21:07, 5 jul 2006 (UTC)

No havia vist les imatges i no entenc què dius. si saps que les has fet tu, per què no ho poses?