Vés al contingut

Usuari Discussió:81.36.156.108

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Griu[modifica]

Hola sóc l'autor del griu. L'acabo d'escriure i ara l'estic retocant. Et demano que t'esperis un moment i quan acabi em dius què en penses. Respecte això que em dius que sembla una pàgina d'un llibre de contes et puc dir:


1r- Permete'm que et digui que no crec que te l'hagis llegit tot quan has posat el rètol de millorar. 2r- Primer començo marcant que és una criatura mitològica és a dir que apareix en mites. I marco també que no s'ha demostrat científicament la seva existència. 3r- A banda de les històries sobre els grius, que tenen un origen real, el griu ha tingut un paper en la literatura durant molts segles, i seus escriptors no s'ho han inventat, sinó que parteixen d'aquestes històries. 4t- A l'hora d'escriure l'article he intentat que tot el que escrigui estigui el màxim fora de la ficció. És un article sobre mitologia, no sobre contes, és una cosa seriosa per molt que a la teva persona no li agradi la mitologia.

GRÀCIES --Andreu Vaqué 19:44, 9 gen 2007 (CET)[respon]



Ho tindré en compte! Gràcies, demà continuu!

No jutgis una persona sense conèixer-la només per un escrit que ha fet. Sàpigues que part del missatge que m'has escrit a l'apartat de discussió ho he considerat com una ofensa. No voldria que altres viquipedistes se sentissin així.