Usuari Discussió:Cesc97/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure



Mentorització

Hola Cesc97,

Benvingut a la Viquipèdia! Veig que has començat amb el Bus turístic, et recomano que l'acabis si no ho has fet ja que és una molt bona introducció al mon de la Viquipèdia. També pots consultar les pàgines de benvinguda. Si tens qualsevol dubte deixa'm un missatge a la meva discussió, fent clic a l'enllaç parlem-ne.

Moltes gràcies per editar a la Viquipèdia! --gerardduenasparlem-ne 16:21, 23 feb 2015 (CET)

Hola Cesc, crec que la millor manera que tens per aprendre ràpid, ara que ja tens la base, és començar a editar preguntant-me tots els dubtes que et surtin. Si fas clic a l'enllaç parlem-ne de la meva signatura pots enviar-me un missatge fent clic a nova secció, no cal que facis servir el sistema de mentoritzacio cada cop. Fins aviat! --gerardduenasparlem-ne 21:12, 23 feb 2015 (CET)

Re: Cercant un mentor

Hola Cesc97!

La veritat és que hi ha infinitat de coses per fer! Si vols crear un article, pots trobar idees a Viquipèdia:Articles demanats. Si el que vols és millorar articles, també en tens una bona colla:

Espero que això t'ajudi. Si no, contacta'm i et dono més idees!

Salut,

--Pau Colominas (t'ajudo?) 09:55, 2 maig 2018 (CEST)

Asian Month 2020

Hola Cesc97, gràcies per la teva participació al viquiprojecte Asian Month. Et recordo que si t'interessa també participar al concurs i constar a la classificació general de participants, cal que vagis afegint els teus articles que hagis creat al tool Fountain. Això ho pots fer clickant al botó "Afegir entrades a la meva punutació" de la pàgina del viquiprojecte Asian Month 2020. Gràcies.--F3RaN (disc.) 20:34, 3 nov 2020 (CET)

Hola @F3RaN, ho tinc present, tots els articles que he fet els he afegit a fountain. Cesc97 (disc.) 09:44, 4 nov 2020 (CET)