Vicenç Tur Martí

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
No s'ha de confondre amb Vicent Tur Torres.
Infotaula de personaVicenç Tur Martí
Biografia
Naixement1r desembre 1978 Modifica el valor a Wikidata (45 anys)
Maó (Menorca) Modifica el valor a Wikidata
Alcalde de Maó
2008 – 2011
← Artur Bagur MercadalÁgueda Reynés Calvache → Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciópolític Modifica el valor a Wikidata
PartitPartit Socialista Obrer Espanyol Modifica el valor a Wikidata
Membre de

Vicenç Tur Martí (Maó, 1 de desembre de 1978[1]) és un polític menorquí. Llicenciat en Ciències Polítiques per la Universitat Pompeu Fabra, va obtenir el Màster en Gestió Pública per la UCM i Màster en Lideratge i Comunicació Política per la UAB.

Ha estat el Secretari General del PSOE Menorca, portaveu de l'oposició a l'Ajuntament de Maó i Candidat a l'Alcaldia de Maó.[2]

Acabada la seva etapa formativa a la UAM, es va incorporar com a tècnic de participació ciutadana a l'Ajuntament de Parla, lloc que va abandonar quan Joana Barceló el designà Director Insular d'Ordenació del Territori. Durant aquells anys va gestionar l'aplicació de la llei que permetia l'ús públic del Camí de Cavalls. A les eleccions de 2007 ocupà la tercera posició en la llista d'Artur Bagur a l'Ajuntament de Maó. Posteriorment fou escollit alcalde de Maó pels membres del consistori l'octubre de 2008 després que Artur Bagur fos escollit senador i dimitís com a alcalde el 26 de setembre del 2008. Durant els seus 3 anys de mandat es va redactar el Pla General d'Ordenació Urbana de Maó, es van gestionar les inversions de la Llei de Barris i del Plan E i es va inaugurar la Casa de Ses Aigües com a centre de creació artística i formació juvenil, entre d'altres.

Referències[modifica]

  1. Ultima Hora Menorca[Enllaç no actiu] (castellà)
  2. González, Jordi «Conxa Juanola será la alcaldesa de Maó en un gobierno junto al PSOE». Menorca Local, 11-06-2015. Arxivat 29 de desembre 2015 a Wayback Machine. «Còpia arxivada». Arxivat de l'original el 2015-12-29. [Consulta: 4 gener 2016].