Viquipèdia:Avaluació d'articles/Escriptura carolíngia

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Escriptura carolíngia[modifica]

Estic estudiant del grau multimèdia de la UOC i aparticipant en el Viquiprojecte:Imatge i Llenguatge Visual (UOC). M'agradaria tenir la possibilitat de rebre visions objectives que m'aportin la manera de millorar el meu article. Moltes gràcies a tots.Misifu (disc.)

L'article està molt ben fet. Es nota que s'ha buscat informació fora del sistema wiki, de manera que és un dels articles més llargs que hi ha a la wikipedia sobre aquesta matèria. No obstant, jo hi faria uns retocs minúsculs:
  1. A la introducció hi fas frases molt llargues. Intenta fer frases més curtes de manera que la introducció no quedi forçada.
  2. A la viqui castellana hi ha un apartat sobre la Transmissió Cultural. Si creus que la informació pot ser interessant i que no l'has comentat abans estaria bé afegir-ho.
A part d'això molt bona feina.--Aylaross (disc.) 13:00, 10 juny 2010 (CEST)[respon]

Bona feina i alguns comentaris:

  1. Les cites del principi del text estan posades en llocs un poc estranys, com a criteri evitaria interrompre el concepte, desprès d’un signe de puntuació preferiblement.
  2. Un altre article de la Viqui no pot figurar a la bibliografia.
  3. Alguns dubtes i disculpa la ignorància, si és el cas:
    1. És correcte en català la paraula “martillete” (a la r)?
    2. “Tenen la forma que avui coneixem en la lletra espanyola”, que és la lletra espanyola?--Lliura (disc.) 10:43, 24 jul 2010 (CEST)[respon]