Viquipèdia:Avaluació d'articles/Guerra de la Triple Aliança

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Guerra de la Triple Aliança[modifica]

Aquest és un article original fet per mí ja fa uns quants anys, lleugerament adaptat per encabir-lo als paràmetres de la Viquipèdia. M'agradaria que algú hi donés una ullada per tal de millorar-lo. Qualsevol suggerència, no cal dir-ho, serà ben rebuda.--Montag73 19:17, 26 nov 2005 (UTC)

No sé si en aquest cas quedaria bé o hi ha prou dades, però potser seria útil afegir la plantilla {{guerra}}. A guerra Equador-Perú, per exemple, tens un exemple de com pot quedar. --Oersted 16:25, 15 des 2005 (UTC)
M'he començat a llegir l'article, que trobo molt complet i amb una anàlisi detallada de les causes de la guerra. Tot i així crec que convindria diposar d'un mapa que situés millor al lector i es pogués veure com eren les fronteres abans i després de la guerra. Ja sé que potser no podem diposar d'un mapa així de domini públic... Una altra cosa: la foto dels presoners de guerra la passaria de dalt de tot a alguna secció més avall, però això ja és qüestió de gustos. --Oersted 09:51, 20 des 2005 (UTC)
Em sembla que nomes falta buscar un mapa perquè s’entengui millor la situació del passió bel•ligerants i ya estarà be encara que potser també estaria be una taula cronològica perquè es vegi millor el desarollament dels fets--Dyvid 18:42, 25 febr 2007 (CET)