Viquipèdia Discussió:Imatge del mes/2010/12

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Dubte Imatge del mes/2010/12

No tinc clar que els mateixos autors de les fotos candidates poguem votar. No ho havia fet fins que he vist que en Lluket i en Beusson, aportadors de fotos candidates, també han votat. Creieu que els que presentem fotos tenim dret a votar durant aquell mes? --Catalaalatac (Parlem-ne) 17:31, 5 gen 2011 (CET)

Les normes deixen molt clar que si que poden votar. Personalment, quan he presentat fotos m'he abstingut de votar aquell mes. "Cada usuari votant podrà votar per cada imatge nominada, incloses les seves pròpies o les que hagi nominat..."--Mgclape (disc.) 17:05, 6 gen 2011 (CET)
El defecte que pugues provocar tampoc és excessiu. Pensa que tu pots 'castigar' o 'afavorir' les altres fotografies igual que ho poden fer els altres companys, i en cas d'empat els punts dels propis usuaris que hem aportat fotografies no es tenen en compte.--lluket (disc.) 18:38, 6 gen 2011 (CET)
Jo també sovint nominava fotos (meves o no), i després hi votava a favor o en contra segons les altres que s'haguessin presentat. Em sembla que el tema va sortir quan vam començar a discutir que hi haguessin imatges del mes. Per mi, un motiu important de deixar votar el proponent és afavorir la participació en nominar i votar. De fet, crec que un dels problemes d'aquesta secció durant alguns mesos ha estat la poca participació, que fins i tot ha fet que no s'actualitzés la imatge de portada en mesos.--Pere prlpz (disc.) 19:57, 9 gen 2011 (CET)

Crec que hauríem de valorar si s'accepta tenir un enllaç del guanyador de la imatge del mes a la pàgina principal durant un mes. Jo no hi estic gens d'acord. Rotundament. No és seriós. --Catalaalatac (Parlem-ne) 19:11, 10 gen 2011 (CET)

Si tenim la imatge a la portada, sembla lògic que hi surti el nom del guanyador. Evidentment, també podríem no posar-lo i seguirà podent-se consultar el nom de l'autor i el carregador a la pàgina de descripció.
I si la qüestió no afecta només la imatge de desembre, crec que valdria més que en parléssim a Viquipèdia Discussió:Imatge del mes.--Pere prlpz (disc.) 19:20, 10 gen 2011 (CET)
Perquè no és seriós? Jo no hi veig cap inconvenient. De totes maneres, estic d'acord amb el Pere que si és un tema de filosofia s'hauria de plantejar en un altre lloc. --Mgclape (disc.) 23:19, 11 gen 2011 (CET)