Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Golden Cup masculina 2007

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Bé, com a autor íntegre de l'article voldria fer unes apreciacions: tenia previst sotmetre'l a una prèvia valoració per tal que ningú s'enfadés per enviar-lo directament a distinguir-lo com d'alta qualitat. Ara bé, creia que algunes seccions es podien completar més. És per això que havia demanat cita amb en Ramon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge, aquest divendres 29 de juny, per intentar esbrinar alguns detalls com per exemple els noms dels àrbitres de cada partit. D'altra banda tenia previst ampliar les seccions de golejadors i completar els vincles en vermell d'equips professionals de cada jugador.

Crec fervorosament que aquest article, així com la seva variant femenina han de ser distinguits perquè concentren molta informació sobre un tema, que puc ven assegurar que se'n dóna una cobertura mediàtica prou escasa, tot i així té més mèrit el primer lliurament de la "nissaga": Copa Amèrica d'hoquei patins femenina 2007, per la qual l'accés a la informació fou extremadament difícil. A més a més, amb el disseny que he creat m'està servint per estandaritzar totes les competicions d'hoquei patins. Val a dir que no n'he hagut de canviar gaire ja que la majoria he hagut d'iniciar l'article de zero (veure: Categoria:Competicions d'hoquei patins mundials).

Jove (discussió) 23:44, 25 juny 2007 (CEST)

Bé, he vist la proposta de distinció de l'article i primer de tot crec que tal com tu dius, hagués estat millor seguir els procediments establerts i posar primer l'article un temps a valorar.
Estèticament es molt maco de veure i manejable. És un gran article però crec que li falten alguns detalls per a que pugui ser considerat de qualitat.
Prendré com a exemple l'article de qualitat de la Copa del Món de Futbol 2006 (jo mateix vaig proposar-lo), i que sinó erro l'has pres com a referència. De fet son molt similars i tots dos estan molt be però el de la Tarradellas Cup em dona la impressió que mostra molt be la cronologia, el resum i com van anar els partits de la fase regular i de les posteriors eliminatòries, però em dona la informació que envolta tots els partits sembla una mica escassa.
Com ampliar-lo i/o millorar-lo? Doncs prenent com exemple el de la copa del món per començar i com tu mateix dius, l'apartat dels arbitres. A més una classificació final més extensa i detallada, un apartat d'estadístiques i altre informació (no se si hi han premis al porter menys golejat, equip més esportiu, millor jugador, etc...), ampliar un xic més la informació dels participants, afegir un palmarès històric de la competició.
Felicitats per tota la feina feta i endavant. --Baggio (missatges) 21:25, 29 juny 2007 (CEST)