Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Homeopatia

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Tot i que parteix d'una traducció de la viquipèdia anglesa que no té cap distinció, en aquest cas em sembla que l'article de la Viquipèdia en català mereix la distinció per les millores fetes. Només dues petites observacions. La primera és que a la bibliografia hi ha enllaços en vermell i alertes de que manca publicació, que em sembla que estaria bé solucionar. I l'altra observació, potser opinable, és que m'agrada que els articles s'obrin amb una imatge representativa, que em sembla que podria ser aquesta o aquesta, en comptes de la seva ubicació actual dins l'article. En qualsevol cas, són dues qüestions que no em condicionen el vot.--Medol (disc.) 18:17, 25 juny 2014 (CEST)

Fet Fet! i Fet Fet!. Sobre la imatge, he mogut la primera que suggeries a dalt de tot. No sé si és millor posar-la més gran i/o sense llegenda, o deixar-la com està ara. Gràcies! --Habicht (disc.) 14:45, 27 juny 2014 (CEST)

Defectes a :en

Segons el que jo entenc, les crítiques són, en general, que no se centra prou en el tema. I en concret, que la prosa millorable a l'apartat Ethics and safety (el nostre apartat Ètica i seguretat) i que hi ha presència d'avisos (dos {{CN}} i set {{Pàgina necessària}} en aquell moment). La manca de neutralitat fou desestimada per l'usuari que tancà la discussió. Pau Cabot · Discussió 21:29, 14 jul 2014 (CEST)

La nostra secció Ètica i seguretat està basada en el que hi actualment en aquesta secció i no en el que hi havia, molt més llarg. De les dues referències demanades, la primera (que hi ha 3000 remeis homeopàtics) ja no és ni a :en ni aquí. La segona (una referència al final de la secció Explicació dels efectes percebuts) crec que és una referència ja indicada al principi de la secció. Pel que fa a les pàgines de llibres demanades, crec que també hi són. Pau Cabot · Discussió 21:44, 14 jul 2014 (CEST)

Textos en anglès

Crec que llevaria els textos en anglès i només deixaria la versió catalana. Pau Cabot · Discussió 21:45, 14 jul 2014 (CEST)

Et refereixes a les cites que estan en dues llengües? Jo personalment deixaria també l'original (anglès, castellà...), per tenir accés directe a la font, perquè crec que molts lectors en català entenen també aquestes llengües, i en aquest cas és sempre millor llegir directament la cita original. Però vaja, si veieu que distreu més que ajuda, també es pot treure. --Habicht (disc.) 13:59, 15 jul 2014 (CEST)
Sí. Em referesc a aquestes. Les referències estan precisament per si qualcú vol anar a la font original. No nec que molta gent sàpiga anglès, però l'enciclopèdia que feim és en català i els textos haurien d'estar en aquesta llengua si no és que hi ha una raó molt important per mantenir-los. A més, suposant que sàpigues anglès, la informació és redundant amb el text en català ... Pau Cabot · Discussió 13:45, 21 jul 2014 (CEST)
Mmm, jo trobo que està bé mantenir l'original a mà, perquè aquells que l'entenguin el pugui consultar. Si realment voleu treure'ls, almenys mantindria el de fonts difícils de consultar, com ara les revistes científiques (per a les que es necessita una subscripció molt cara o accés universitari). --Habicht (disc.) 13:41, 5 set 2014 (CEST)