Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Samurai

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Vegem: Del tema no entenc molt, per això no havia votat encara, en demanar la meva participació en la votació em vaig mirar l'article i ho vaig comparar amb altres wikis, m'ha semblat sense entrar a fons que era un bon article, però a les referències (pel que he vist avui s'han tornat afegir unes quantes més) han anat posant-se a poc a poc després de ja estar en votació per a AdQ així com ampliant l'article. En fi, vull dir que els articles es complementen millor quan són a AdQ que quan estan a avaluació. Potser seria bo fer-ho així sempre, però posar primer els comentaris i quan ja es doni per acabat completament demanar la votació... no sé.

Perdona m'he fet un embolic: no he fet copy-paste, és que considero que totes les referències són en anglès, en altres wikis hi ha en altres llengües (si és que en català no existeixen), una altra cosa important no n'hi ha cap ISBN. (No és per la quantitat) De moment i sempre clar al meu entendre, crec que la meva votació és correcta. --MarisaLR (discussió) 10:46, 24 març 2008 (CET)

La veritat és que costa trobar referències en català sobre aquest tema, i segur que n'hi ha, seguirem buscant. Pel que menciones de l'avaluació, malauradament no hi ha una partipació molt important la majoria de vegades, tot i que hi estiguin mesos, i s'hi han de fer canvis notables en la fase de votació si la cosa pinta malament (és el cas de l'article sobre la Croada contra la Corona d'Aragó del que hem parlat recentment, va estar tres mesos en avaluació). No és el cas d'aquest article, que va estar molt poc temps per al meu gust perquè el proposant l'elevés a votació. Seguirem mirant de continuar les millores, a veure què passa. --Panotxa (discussió) 10:54, 24 març 2008 (CET)

No pot ser que un article es presenti com a candidat a adq tal i com estava. Retiro el meu vot negatiu per les millores, però quan un article es presenta a adq ha de ser estable. --Meldor (discussió) 13:34, 24 març 2008 (CET)