Viquipèdia Discussió:Viquiconcurs/edició 3

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Concursos

Vull comentar un parell de coses, crec que els concursos son una eina interessant a explotar com fan altres viquipèdies ajudant a millorar-la. Ara, vist com va anar el primer tinc alguns dubtes i/o suggeriments Com ja he comentat en una plana de discussió d'un usuari, crec abans de començar un nou concurs s'hauria de donar per acabat el primer i el segon concurs amb el veredicte del jurat corresponent. D'altra banda, per a que no torni a succeir aquest fet, si s'inicia un altre concurs crec que es important involucrar al major número de persones possibles, tant en persones compromeses per fer de jurat i organitzar-ho tot plegat com en participants.--Baggio (missatges) 21:08, 7 set 2007 (CEST)

Em sembla que abans de dir que s'ha de fer o que no t'hauries de preguntar si realment val la pena retrasar l'inici de lo que podria ser el unic viquiconcurs que s'acabi pues crec que ambs els articles i usuaris d'aquesta Viquipedia es urgent organitzar un viquiconcurs que s'acabi perque es una experiencia molt positiva i perque no te cap sentit intentar tancar una edicio que fa nesos que es va fer i una segona que n'hi s'ha començat n'hi ha tingut exit amb tan sols 5 participants en mesos que fa que es pot inscriure la gent en canvi en aquet viquiconcurs al ser d'una tematica mes general i sencilla com es fer un article destacat desde cero te mes posibilitats de exit pero per no ser masa intransigent estic obert a qualsevol sugerencia i/o critica constructiva que sera ben rebuda.Salut!--Dyvid 00:20, 8 set 2007 (CEST)
Veig que llegeixes tant ràpid com escrius......No dic que s'ha de fer o deixar de fer, jo ja vaig participar en una edició i em vaig apuntar per un altre que no es va arribar a fer, així que tinc experiències per comentar i suggeriments que donar; suggeriments que no obliguen a res.
Jo si volgués començar un projecte a la viquipèdia que considero que pot ser molt útil i engrescador intentaria comptar amb el major quòrum possible, revisaria com van anar les anteriors edicions, que es va fer bé o malament i parlar amb quanta més gent millor per a conseguir una alta participació. Mes que res, pq. si "fracassa" com en les anteriors seria una llàstima, seria un cop dur i es trigaria força temps en tornar a fer un concurs (una quarta edició amb fracas de la tercera seria encara més dificil de que anés be), poder si s'hagués fet millor el primer no s'hagués trigat mes de mig any en veure començar aquest.
D'altra banda se m'ha passat una idea que pot estar be tant per aquest concurs com per tancar el primer. Seria més menys posar els articles que van participar en el primer com a participants del tercer, d'aquesta manera es podria tancar el cicle del primer i aquest tercer comptaria ja amb més articles participants de bon nivell.
Només caldria canviar la "norma" de que siguin articles nous per articles nous o articles fets a partir d'esborranys.
Finalment espero que com dius t'ho prenguis com una crítica constructiva (no es un sugeriment) i no siguis massa intransigent per poder dir-te que es fa molt difícil llegir el teu comentari, sense tenir en compte les comes i punts que manquen, espero que no facis tantes faltes (20 a cop d'ull ràpid) als articles de la nostra viquipèdia.--Baggio (missatges) 12:42, 8 set 2007 (CEST)
Estic d'acord amb tu que si la tercera edició fracassa el cataclisme pot ser irreversible, per això ja he fet mes propaganda i he invitat a tots els inscrits en el 2 viquiconcurs a participar en aquest, i crec que amb una propaganda massiva dins la comunitat es pot aconseguir un alt grau de participació, per exemple on fica "VP celebra:" al costat o a sota es podia ficar algú com "Participeu en el 3 viquiconcurs i os ho passareu be per inscriviu-vos apunteu-vos aqui" o algu aixins, si tu tens alguna idea millor estaré encantat d'escoltar-la, i respecte la teva proposta d'afegir els articles del 1 viquiconcurs aquí no estic d'acord pues ja fa tant de temps que es van fer que estan molt complerts, i aleshores els qui haguessin de fer 1 article des de cero no estarien competint amb les mateixes condicions, tret que es pogués agafar un ja començat.Respecte a les faltes reconec que a vegades se m'oblida passar el corrector quan no edito en articles, però es perquè fins fa molt poc nomes el passava quan editava en articles per lo que ja estic millorant aquest tema.Salut --Dyvid 13:14, 8 set 2007 (CEST)

Dates

Hem de decidir durant quines dates els participants podrem votar, de moment en Dyvid ha comentat que de l'1 de gener al 10 es pugui votar, i per tant l'11 ja poder escollir el guanyador, a mi em sembla bé, ho proposo aquí per si algú hi té alguna objecció o alguna altra proposta i la pugui comentar, abans de fer-ho oficial.--Aljullu (+) 20:08, 17 set 2007 (CEST)

em sembla bé, durant les festes suposo que tindrem temps de llegir--Panotxa 20:31, 17 set 2007 (CEST)
Jo ho reduïria a 5 dies, de l'1 al 5 de gener, d'aquesta manera podem fer coincidir reis amb el veridicte.... --Pere Serafi 19:15, 19 set 2007 (CEST)
males dates, cap d'any, reis... deixeu més marge --barcelona 16:26, 7 oct 2007 (CEST)
Molt males dates! D'acord en promocionar-ho com un "regal de reis" però haurà de ser amb una mica de retard! --Jey 23:10, 13 nov 2007 (CET)

Perdoneu el retard

Us volia demanar perdó per haver trigat tant a votar. M'hagués agradat fer-vos esperar menys, però la qualitat dels articles no m'ha deixat fer-ho de pressa (me'ls havia llegit tots fa dies, però he hagut de comparar-los molt dos a dos per poder ordenar els sis primers, i fins avui no he tingut temps de fer-ho amb calma).

Aprofito per dir que m'ha sorprès una cosa dels articles (a més de la qualitat), que és que, tothom s'ha mirat detingudament els articles dels altres, per poder votar, però sembla com si ningú s'hagués aturat a corregir les faltes d'ortografia evidents ni els errors tipogràfics.

Aprofito també per donar les gràcies als que han votat el meu article, tot i que la meva participació pretenia ser només testimonial.--Pere prlpz (discussió) 19:53, 13 gen 2008 (CET)

Felicitacions

Felicitacions a tots els concursants.

Jo també dono les gràcies a tots els que han votat els meus articles.

I el meu vot per a l'article "Costat de l'Epístola i costat de l'Evangeli", ho he donat, per que crec que ha pesar de ser un article curt, és sorprenent per la seva originalitat alhora que també ho crec necessari. --MarisaLR (discussió) 21:00, 13 gen 2008 (CET)

Premi

S'admeten suggerències, jo agafaria prestat el que no es va arribar a utilitzar en la segona edició:

Trofeu de l'Ou Ferrat
Aquest viquipedista va guanyar el Viquiconcurs per equips fet a desembre del 2007.





Què us sembla aquest?

Aquest viquipedista va guanyar la 3a edició del Viquiconcurs amb l'article [[]].
Aquest viquipedista va participar a la 3a edició del Viquiconcurs.





M'agrada més, així tots tindríem caixa de record --MarisaLR (discussió) 22:13, 5 gen 2008 (CET)
D'acord en una caixa per a tots els participants! I que us sembla si hi posem aquesta en tots els articles que hi hagin participat?--Jey (discussió) 13:02, 10 gen 2008 (CET)
Millor més gran, però posant-la a la discussió i no a l'article. Ja hi ha hagut alguna discussió sobre posar plantilles de viquiprojectes als articles i el consens és que no. Això és una cosa semblant.--Pere prlpz (discussió) 13:16, 10 gen 2008 (CET)

Període de votació

Què us sembla limitar el període de votació a dues setmanes a partir d'ara? Ho dic perquè hi ha un participant (Dyvid) que va deixar la viquipèdia en setembre, i no crec que voti.

Per mi d'acord! Enviaré missatges de correu als que falten i donem de termini fins el dia 15?? --Jey (discussió) 22:48, 7 gen 2008 (CET)
Donem per acabat el concurs?? En Dyvid no ha contestat el meu correu i certament no ha passat per aquí des del setembre per tant crec que podriem deixar d'esperar el seu vot! Demanaria almenys tres participants que hi estiguessin d'acord a part de jo mateix! Gràcies!--Jey (discussió) 11:23, 17 gen 2008 (CET)


Edició 4

Us deixo l'enllaç aquí per començar a preparar l'edició 4 --Panotxa (discussió) 07:34, 7 gen 2008 (CET