Viquipèdia Discussió:Viquipedistes/País Valencià/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

mmm, de debo val la pena de fer un llistat amb enllassos a cada comarca, tenint en compte que la majoria estaran buides una bona temporada ? El mateix per Viquipèdia:Viquipedistes/Catalunya. No seria millor de fer un llistat complet de viquipedistes a cada subplana (Catalunya, PV, etc.), i qui vulgui que afegeixi al costat del seu nom de quina ciutat o comarca es ? Xevi 21:28 31 mar, 2004 (UTC)

Si s'ha de fer subcategories dins de cada país jo proposaria agrupar-les per regions d'agrupacions comarcals: Comarques del Nord (Castelló), de l'Interior (Xiva, Requena), del Xùquer (Ciutat de València), Centrals (Gandia, Alcoi), i del Sud (Alacant). Ara bé, em sembla el més lògic el que diu Xevi, almenys fins que açò s'òmpliga massa i calgue dividir-ho encara més. --Joanot 11:26 15 set, 2004 (UTC)

Bueno jo crec que tinc la resposta ja que ho vaig fer jo xddddddd, voreu quan vaig començar a la viquipèdia jo era l'únic valencià que havia i bueno no havia res del País Valencià o estem dins de Catalunya, no sé jo aspirava com sempre que participe en coses com aquesta que poc a poc més valencians se'n afegiren, per tant pensava que era més correcte i més just fer-ho així en definitiva vaig seguir el model de comarques que havien fet els catalans crec (és que fa més d'un any i durant molt de temps m'he pres vacances)total que com que no me sabia totes les comarques i volia ser el més just i respetuós possible amb tothom doncs vaig entrar a una pàgina de la generalitat valenciana que parlava de la llengua per comarques i vaig ficar-les totes per odre alfabètic. He dir que comente tot això des de per supost un profund respecte i agraiment a tots els que estaven i estan a la viquipèdia, jo crec que ho vaig fer bé i ara que hi ha més valencians puix sembla que poc a poc queda justificat el fer-ho així --Sirio

No sé... jo definitivament, veig que encara serà millor agrupar-nos-en tots els viquipedistes valencians directament a "País Valencià". Una altra cosa, ara que he pensat, ¿per què no fem categories del lloc de procedència de cada usuari? Nomès caldria que la pròpia pàgina d'usuari estiguera classificada, per exemple, al meu cas, [[Categoria:Viquipedistes del País Valencià]] o [[Categoria:Viquipedistes de l'Alacantí]]. ¿No?. --Joanot 02:16 18 des, 2004 (UTC)

Em pareix bona idea el que diu Martorell, he proposat el mateix a Viquipèdia:Viquipedistes abans de vore esta pàgina. De fet, vaig a començar jo posant-me la Categoria:Viquipedistes/País Valencià en la meua pàgina

uis Havia corregit el que havia dit i no ho ha deixat no sé jo ja te dic com que en ixe moment era ´l'únic que estava per ahi puix ho vaig fer com se me va ocórrer que era més just no sé --Sirio

Endrecem una mica

Vaig a ordenar les comarques por ordre alfabètic, si no us fa res --Xandrí

I la Costera?

Ei, que falta la comarca de la Costera (entre d'altres) però jo soc de la Costera i no està. No estaría malament si l'afegireu. Gràcies i salutacions a tothom.--Cuazga 03:32, 9 jul 2007 (CEST)

És que l'has d'afegir. No està encara perquè no hi ha ningú de la Costera. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 13:39, 9 jul 2007 (CEST)