Vés al contingut

Viquiprojecte:Actualització de processos/En debat

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Viquiprojecte:Actualització de processos
Assentem les bases de la Viquipèdia del futur

Aquí trobareu la llista d'iniciatives i propostes que estan en debat. L'objectiu d'aquesta fase és permetre manifestar el seu punt de vista a tots els editors que ho desitgin.

L'objectiu és acabar redactant una proposta que sigui la conclusió amb més acord i esmentant els aspectes on es mantenen diferències amb altres editors. En definitiva, ha de permetre "tenir la redacció" que s'ha de presentar a la següent fase, una presa de decisions, on quedara aprovada o rebutjada.

Si el resultat del debat és d'unanimitat amb una solució, podrem fer una crida a una votació ràpida de la comunitat per ratificar-la amb un procés més lleuger que una presa de decisions formal.

Nom curt

de la proposta

Enllaç

al debat

Descripció (màx.200 caract.) Temàtica

Ex.: admissibilitat, estil, referències, esborrats, benvinguda, etc.

Data inici Important

(0=poc / 5=molt)

Viquiprojecte:Actualització de processos/processos/Admissibilitat de científics i investigadors Fòrum de debat La normativa en vigor és bastant antiga i en tant la cobertura en mitjans de comunicació, que ara es centren més en l'entreteniment i els clicbaits, prima l'admissibilitat de personatges televisius i similars, posant en desavantatge a les persones que fan avançar la ciència però de manera més discreta. Admissibilitat 10-3-2022