Vés al contingut

Viquiprojecte:Anime i Manga/Com puc començar

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hi ha moltes tasques que es poden realitzar en aquest projecte. Tot a aportació realitzada és important, a continuació es destaca les diverses tasques que es poden realitzar:

  1. Afegir articles existents al llistat d'articles d'aquest viquiprojecte. Només cal afegir {{Portal Anime i Manga}} a la pàgina de discussió dels articles. Així apareixeran automàticament al llistat d'articles i serà més senzill fer seguiment.
  2. Modifica el llistat d'articles sol·licitats. Si creus que no existeix un article sobre alguna temàtica que consideris rellevant, anota-ho en el llistat, així podem organitzar la feina.
  3. Millora els articles ja existents. Revisa l'avaluació que s'han donat als articles i dona un cop de mà per millorar-los. Sigui afegint referències sigui expandint-los.
  4. Crea nous articles. Sempre pots crear des de zero els articles, en aquesta pàgina trobaràs un llistat d'enllaços externs suggerits on obtenir referències, o bé, pots traduir articles ja existents d'altres idiomes de la Viquipèdia.